Met haar 84 meter zal Obsidian van de Nederlandse werf Feafship tijdens de aanstormende oplevering deel uitmaken van de slechts 63 motorjachten met een lengte van 80-90 meter wereldwijd. Het jacht werd eerder deze week gespot terwijl ze door de wateren van Rotterdam vaarde.

Feadship Obsidian

Ongeveer drie weken geleden verliet Feadship Obsidian, Project 710, Aalsmeer richting Rotterdam nadat het jacht van 84,2 meter lang op 20 april te water werd gelaten op de scheepswerf. Dronebeelden, zoals we van Feadship gewend zijn, tonen aan hoe het superjacht door de smalle kanalen van Alphen aan den Rijn wordt gemanoeuvreerd.

Het ontwerp van het jacht is strak en eigentijds, met vloeiende lijnen en een slanke romp, te danken aan de kennis van Monk Design en RWD. Het exterieur is uitgevoerd in een opvallende combinatie van zwart en zilver, wat het jacht een mysterieuze en verfijnde uitstraling geeft.

Het jacht biedt plaats aan maximaal 12 gasten in 6 prachtig ingerichte hutten, waaronder een royale eigenaarssuite met een panoramisch uitzicht op zee. Elke ruimte is zorgvuldig ontworpen en afgewerkt met hoogwaardige materialen, waaronder handgemaakt houtwerk, marmeren vloeren en op maat gemaakt meubilair. Het kleurenpalet is elegant en verfijnd, met tonen van zwart, zilver en crème die naadloos samenkomen om een gevoel van rust en luxe te creëren.

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door Feadship (@feadship)

De Feadship Obsidian biedt een breed scala aan voorzieningen die ervoor zorgen dat de gasten aan boord niets tekortkomen. Het jacht beschikt over een uitgebreide wellnessruimte met een spa, een fitnessruimte en een ontspanningsruimte. Buiten kunnen gasten ultiem genieten van het grote zwembad op het achterdek, omgeven door zonneterrassen en diverse loungestoelen. Voor diegenen die op zoek zijn naar avontuur, biedt het jacht een scala aan waterspeelgoed, waaronder jetski’s, paddleboards, duikuitrusting en meer.