Marktplaats is een veel gebruikt platform om relatief snel uw tweedehands spullen van de hand te doen. Dat geldt ook voor auto’s, waar er op het platform iets meer dan 100.000 van staan. Daar zitten ook enkele zéér bijzondere exemplaren bij, zoals deze Ferrari 812 GTS, momenteel de duurste versie van het Italiaanse sportmerk dat aldaar te koop is.

Exclusieve Ferrari 812 GTS te koop aangeboden op Marktplaats

Het gaat hier om een prachtige Ferrari 812 GTS, ondergedompeld in een zeer uit het oog springende ‘Verde British Racing’-kleur. Het voertuig is als we de aanbieder mogen geloven zowel technisch als in uiterlijk in optimale staat.

Ferrari 812 GTS

De luxe sportwagen werd gebouwd in 2023 en heeft dan ook slechts 195 kilometer gelopen. Eén van de redenen van het exorbitant hoge prijskaartje; € 719.740. Enfin, voor dat geld krijgt u wel een heuse raket onder u geschoven. De 6.5 liter sterke V12 produceert maar liefst 800 pk, waardoor de 812 GTS binnen 3 seconden naar de 100 kilometer per uur sprint. De topsnelheid is gegarandeerd op 340 kilometer per uur.

De Ferrari beschikt daarnaast over een verschillend aantal aanvullende opties, veelal gehuld in hoogwaardig koolstofvezel. Om er een aantal te noemen: carbon exterieur en interieur, carbon daytona stoelen, keramische remschijven, carbon stuur met LED shift lights, Apple Carplay, 20 inch licht metalen velgen, JBL sound system en Bluetooth-audio.

Comfortabele rij-ervaring door bruin Alcantara-lederen stoelen

Hoewel het bij dergelijke voertuigen natuurlijk vooral gaat om vermogen en prestaties, is een comfortabele rij-ervaring in dezen ook niet geheel onbelangrijk. En ook daar is in Maranello aan gedacht. De twee stoelen zijn gehuld in zijdezacht bruin Alcantara-leder, die ook nog eens elektrisch verstelbaar én verwarmd zijn.

Ferrari 812 GTS

Zoals gezegd is dit, in ieder geval op Marktplaats, wel het duurste te koop staande Ferrari-exemplaar van dit moment met een vraagprijs van € 719.740. Daar krijgt u vanzelfsprekend wel behoorlijk wat voor terug. Kijk voor meer informatie en foto’s op Marktplaats of op de site van Maasdijk Automotive.