Fajah Lourens kennen we allemaal vanwege haar zogeheten ‘killerbody’. De 42-jarige Amsterdamse gaat haar droom verwezenlijken in het zonovergoten Spanje en zet haar imposante stulpje aan de rand van Amsterdam te koop voor een goede € 3,8 miljoen. Daar krijgt de nieuwe koper vanzelfsprekend dan ook alle faciliteiten en luxe voor terug.

Fajah Lourens verwezenlijkt droom met emigratie naar Spanje

Lourens begon haar carrière aanvankelijk als actrice, maar vergaarde haar bekendheid vooral met haar indrukwekkende lichaam. In 2016 verscheen haar boek ‘Killerbody’, een dieetboek. Dat bleek zo’n succes dat ze ook nog ‘Killerbody 2’ en ‘Killerbody 3’ uitbracht. Inmiddels is ze haar eigen bedrijf begonnen, waarbij ze mode- en fitnessproducten verkoopt.

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door Fajah Lourens (@fayaofficial)

Na jaren aan de top te hebben gestaan in Nederland is het voor Lourens tijd voor een nieuw avontuur. De fitnessgoeroe verkast namelijk naar Spanje, samen met haar man en zoontje. Haar dochter, onlangs moeder geworden, blijft vooralsnog in Nederland wonen. “Aan de ene kant doet het pijn maar aan de andere kant bent ik blij dat ik afscheid ga nemen van dit prachtige huis en mijn droom leven ga vervullen in Spanje”, zo schrijft ze op Instagram.

Ze zal één keer per maand op en neer vliegen naar Nederland en vanuit daar haar bedrijven runnen.

Lourens zet Waterlandse villa in de verkoop

Met haar vertrek naar het Zuid-Europese land komt haar villa in het Noord-Hollandse Purmerland in de verkoop te staan. En niet voor nop, er hangt een prijskaartje van € 3,8 miljoen aan het onderkomen.

Voor dat geld krijgen de toekomstige bewoners een woonoppervlakte van 630 m², exclusief garage van 50 m² en gastenverblijf van 120 m². De prachtige woning is daarnaast compleet gemoderniseerd, heeft zeven slaapkamers met elk een eigen badkamer, is er een buitenzwembad en bevindt het huis zich op slechts vijftien minuten afstand van Amsterdam.