Superjacht Grey is te boeken voor charters. Dé kans voor rijken om te flaneren op een smetteloos jacht; Grey werd namelijk eerder dit jaar te water gelaten door de Italiaanse scheepswerf Tankoa Yachts. Prijs per week? Wel, € 290.000…

“Perfecte luxe charterjacht voor vrienden en familie”

Met interieurstyling door Giorgio M. Cassetta kan ze comfortabel plaats bieden aan tot 12 gasten in 6 hutten en heeft ze een scala aan luxueuze woonruimtes die uitnodigend zijn aangelegd om een ​​warme en gastvrije sfeer aan boord te creëren. De uiterst ruime mastersuite met volledige balk heeft zelfs een eigen studeer- en kleedkamer.

Ze is ook in staat om tot negen bemanningsleden aan boord te vervoeren om de gasten in de watten te leggen en een ​​ontspannen ervaring garanderen. Even behoefte aan rust? Neem een duik in het zwembad en ervaar een onvergetelijke filmavond onder de sterrenhemel dankzij het spectaculair high-definition bioscoopscherm ernaast. Om de ervaring kracht bij te zetten is er een high-end geluidssysteem aangelegd.

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door Tankoa Yachts (@tankoayachts)

“Naast de standaardfuncties die horen bij het tijdloze ontwerp van de Tankoa S501-serie, heeft de eigenaar van de nieuwe M/Y Grey een spectaculair thuisbioscoopscherm voor buiten toegevoegd”, aldus de Italiaanse scheepswerf uit Genua. “Dit high-definition scherm met hoge helderheid bevindt zich voor de zwembadlounge op het voordek.” Tsja, beste lezers, decadenter dan dit wordt het haast niet.

Waterspeelgoed voor de welvarenden

Toch behoefte aan wat meer avontuur? Ook dan wordt u op uw wenken bediend. Zodra het jacht voor anker ligt kunnen meevarenden van Grey de keuze maken uit een selectie waterspeelgoed. Denk aan jetski’s, waterski’s, een seabob, wakeboards, kano’s, kneeboards en paddleboards. Ook heeft Grey een Williams Jet-tender om u van het schip naar de kust te escorteren.

Grey

De eigenaar heeft duidelijk veel aandacht laten besteden aan de buitenplekken. Gray beschikt in totaal over vier buitenruimtes om te zonnen, loungen en entertainen, terwijl grote ramen en uitklapbare balkons een naadloze verbinding tussen binnen en buiten bewerkstelligen. “Zelfs de meest veeleisende chartergasten zullen genieten van haar uitgestrekte zonovergoten bovendek en neerklapbare strandclub aan het water, uitgerust met het nieuwste speelgoed en accessoires”, aldus de charter-aanbieder.

Momenteel is het Italiaanse plezierschip beschikbaar voor charters, maar daar kan verandering in komen. Grey staat namelijk ook te koop voor maar liefst € 36.500.000. Het kan dus zomaar zijn dat de volgende eigenaar besluit om zelf te flaneren op de Middellandse Zee… En geef hem of haar eens ongelijk.