Ontdek de verborgen parel met 550 vierkante meter aan woonoppervlak van Dikastika Attica, gelegen aan de betoverende Atheense Rivièra in Griekenland. Deze ongelooflijke residentie, aangeboden door Concierge Auctions, biedt een exclusieve kans om de ultieme weelde te ervaren, omringd door de majestueuze schoonheid van de Middellandse Zee en een adembenemend uitzicht op de omliggende natuur.

De villa staat in het Schinias National Park

Het toevluchtsoord is een harmonie tussen moderne luxe en klassieke Griekse charme. Met een vakkundig ontworpen interieur dat zorgvuldig is samengesteld uit de meest exclusieve materialen, ademt elke hoek van dit majestueuze pand een gevoel van verfijning. Met meer dan vijf slaapkamers en vijf badkamers biedt deze residentie een overvloed aan ruimte voor ontspanning en privacy, zodat de volgende eigenaar kan genieten van een luxueuze levensstijl met familie en vrienden.

Geniet van het zachte briesje van de Middellandse Zee en dag iedere met een verfrissende duik in het sprankelende zwembad. Klinkt dat niet als muziek in de oren? Terwijl u uzelf onderdompelt in het verkwikkende water, wordt je betoverd door het adembenemende uitzicht op de azuurblauwe wateren die zich uitstrekken tot aan de horizon.

De weelderige tuinen bieden een perfect decor voor ontspanning en ontspanning. Of u nu geniet van een verfijnde cocktail op het zonneterras of tot rust komt in de schaduw van een pergola.

Zo zijn er terrassen op meerdere niveaus, evenals een ingebouwde pizzaoven en BBQ, een zwembad met uitzicht op de Egeïsche Zee, terwijl de buitenverlichting en de exotische planten, zoals olijf-, citrus,- en palmbomen, het plaatje compleet maken.

Fitnessruimte, thuisbioscoop, thuisbioscoop en wijnkelder

Van een privéfitnessruimte en een thuisbioscoop tot een weelderige wijnkelder, elke behoefte en verlangen wordt hier vervuld. Daarnaast staat een toegewijd conciërgeteam altijd paraat om aan al uw wensen te voldoen. Ook de locatie is gunstig. Enerzijds is het slechts 30 kilometer verwijderd van de hoofdstad van Griekenland, Athene, terwijl de rijkdommen van de Atheense Rivièra op wandelafstand zijn.

Op 30 juni werd het eerste bod uitgebracht. Een bod van € 600.000 om precies te zijn. In dezelfde dag liep dat op tot de € 1.000.000, maar sindsdien is er weinig actie ondernemen. Naar verwachting komt dat naarmate de deadline nadert verandering in. En zo niet, dan is het een aantrekkelijke kans om een waanzinnig pand in het buitenland te verweven. Het is daarentegen ook mogelijk om de woning te kopen voor € 3,5 miljoen. De keuze is aan u.