De Amerikaanse Eve Tilley-Coulson (35) wil niet langer alleen door het leven gaan, maar een partner vinden, dat blijkt zo eenvoudig nog niet. Aangezien haar zoektocht naar de liefde niet het gewenste resultaat heeft opgeleverd heeft ze haar volgens op TikTok, zo’n 100.000 volgelingen, opgeroepen om te helpen. De liefdesmakelaar die haar daadwerkelijke weet te koppelen aan een man kan snel geld verdienen. “Het is geen grap. “Ik ben op zoek naar mijn persoon, en ik hoop dat je me wilt helpen.”

Amerikaanse influencer en advocate doet liefdesoproep

We mogen de Amerikaanse niet tekort doen met de omschrijving ‘influencer’, want de 35-jarige vrouw is tegelijkertijd een advocate. Goed, nu dat dat uit de weg is kunnen door… Eve Tilley-Coulson maakt het zichzelf nou niet bepaald makkelijk, want  haar potentiële partner moet voldoen aan bepaalde criteria.

@ebtilley #stitch with @Dear Media I have never been more serious. I’m tired of being told, “its so easy.” Set me up 🤑🤍 #setup #firstdate #friendship #meetcute #bff #bet ♬ Sunshine – WIRA

Hoewel politieke standpunten of religieuze overtuigingen haar weinig kunnen schelen, heeft ze wel een strenge eis wat betreft het voorkomen. “Mijn enige echte fysieke vereiste is dat hij lang is, want ik ben lang en ik ben 1.79”, onthulde ze. Daarnaast is het een pré als haar potentiële liefde sportief en charismatisch is. Ook heeft ze een kinderwens, dus houd daar rekening mee.

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door Eve Tilley-Coulson (@ebtilley)

Volgens Infobae zou de vrouw al ruim vijf jaar vrijgezel en zou ze pas een poosje open staan om een ​​man te ontmoeten, aangezien ze onlangs “veranderingen” in het gedrag van het mannelijke geslacht heeft opgemerkt. Wat dat precies ook mag inhouden wordt ons helaas bespaard.

Onverwachts een storm aan media-aandacht

Deze buitengewone aanpak heeft ze gekozen omdat haar andere pogingen gestrand zijn. Ze heeft overal gezocht, maar het prins op het witte paard vertoonde geen enkel spoor. Heeft u misschien een ‘soulmate’ in gedachte? Stuur dan een berichtje naar @ebtilley. Een kleine moeite voor $ 5.000, nietwaar? Overigens is het niet de bedoeling dat u uzelf aanmeldt. “Alleen doorverwijzingen worden geaccepteerd, u kunt uzelf niet doorverwijzen.”

Echter is het mogelijk dat er ondertussen al gesprekken plaatsvinden, want de video waarin de Amerikaanse het aanbod aankondigde is meer dan één miljoen keer bekeken.