Inbrekers hebben onlangs het huis van de moeder van zangeres Beyoncé, Tina Knowles (69), beroofd en zijn erin geslaagd een kluis mee te nemen. Hoewel er op het moment van de roof niemand thuis was, zit de schrik er goed in. Bovendien was het niet zomaar een kluis…

Inbraak bij Tina Knowles, de dochter van Beyoncé

Volgens Amerikaanse media hebben de inbrekers namelijk voor een waarde van $ 1 miljoen aan cashgeld en juwelen buitgemaakt. Op woensdag 5 juli werd de roof ontdekt. Op die dag bezocht een medewerker de woning in Hollywood Hills (Los Angeles) en zag dat de kluis niet op z’n plek stond, waarna hij of zij alarm sloeg.

De Los Angeles Police Department (LAPD) is een onderzoek gestart, bekijkt de beelden van beveiligingscamera’s en hoopt meer informatie te krijgen via buurtbewoners. Maar tot op heden zijn er geen aanwijzingen. Ook is het vooralsnog onduidelijk hoe de dieven überhaupt binnen wisten te komen.

Tina Knowles is vooral bekend als de ontwerper van de kostuums van Destiny’s Child, de meidengroep waar Beyoncé deel van uitmaakte voordat ze solo ging. Ze heeft ook haar eigen modelijn, genaamd House of Deréon, gelanceerd samen met haar dochter, en betrokken geweest bij verschillende filantropische en charitatieve activiteiten.