Mansory houdt zich voornamelijk bezig met het verpesten van auto’s, maar hun DNA voren ze ook door op jetski’s. Ook Memphis Depay is daarvan op de hoogte. Op Instagram zien we dat hij tijdens zijn vakantie in Ghana, het geboorteland van zijn vader, de tijd van zijn leven heeft op een Mansory-jetski.

Ghanese vakantie van Memphis is niet compleet zonder een Mansory-waterscooter

Terwijl de meeste voetballers op zonvakantie zijn, hebben enkele selectieleden van Oranje besloten om hun roots op te zoeken. Zo reisde Cody Gakpo af naar Togo, een van de armste Afrikaanse landen, waar hij eten uit deelde, en Memphis dus in het buurland Ghana.

Memphis zou Memphis niet zijn als hij niet een klein reisverslag in de vorm van foto’s zou delen op Instagram. Ditmaal zonder luxe vervoersmiddelen, maar dus met een exclusief waterspeeltje. Een Mansory jetski, genaamd de ‘Marlin Jet 400’, waar er zijn slechts 25 exemplaren van bestaan. Mansory omschrijft dit model als “de perfecte combinatie van luxe en het plezier van een snelle rit op de water.”

Memphis Depay-04

De Mansory waterscooter is gebouwd met hoogwaardige materialen en geavanceerde technologieën om de best mogelijke prestaties te leveren.  “Met de verschillende MANSORY-conversies van de Mercedes G-Klasse en de Lamborghini Venatus, die de afgelopen jaren een icoon is geworden, bezorgt MANSORY zijn klanten al geruime tijd veel plezier in krachtige beweging gepaard met maximale luxe buiten de gebaande paden”, schrijft de tuner uit het Duitse Brand. “Een jetski voor ambitieuze watersporters voor een snelle en leuke rit op het water.”

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door Memphis Depay (@memphisdepay)

Topsnelheid van 132 km/u

Met drie gemodificeerde zitplaatsen van speciaal, zeewaterbestendig kunstleer en een topsnelheid van 132 km/u onderscheidt die van Memphis zich door middel van de kleuren van de Ghanese vlag, ofwel “The Motherland Edition”. Klanten hebben namelijk de mogelijkheid om de kleur van de zittingen en het design van de stiksels uit te kiezen.

“Oil in my head everything I touch is blessed”, schrijft de aanvaller van Atletico Madrid op Instagram.