Gelegen aan de Zwarte Zee geldt Bulgarije als een prachtig land voor een welverdiende vakantie. Hoewel het Balkanland niet per se op de kaart staat als een gastvrij land, is het rijk aan natuur met glooiende landschappen, helderblauwe waterpartijen en de prijs-kwaliteitverhouding is waanzinnig.

Landgoed in Bulgarije in de geest van Toscane

Binnenkort wilt u wellicht emigreren en permanent in Bulgarije verblijven, want Sotheby’s heeft een landgoed in de aanbieding die wat ons betreft zeer tot de verbeelding spreekt. “Met genoegen presenteren wij u een vijfsterren ontsnapping uit de realiteit – een panoramisch en open ruimte pand dat de ideale scène vertegenwoordigt voor speciale buitenevenementen – huwelijksfeesten boven de magische weerspiegelingen van de eindeloze blauwe zee, tussen wijngaarden, in de geest van Toscane.”

Bulgarije

De structuur is gebouwd met materialen als hout en steen, terwijl antieke dakpannen de toon zetten. Het hoofdverblijf beslaat 2.600 vierkante meter en beschikt in totaal over maar liefst 19 badkamers en 19 slaapkamers, welke allemaal ” een eigen identiteit en karakter” bevatten en gebouwd zijn middels “eeuwenoude technologieën”.

Gelegen aan een klif

Het omheinde terrein van 1,3 hectare schurkt tegen een klif aan waardoor u vanaf haast ieder punt tuurt over de naastgelegen zee. In bijzonder vanuit de ingebouwde jacuzzi, aangezien deze naar schatting slechts drie meter van de afgrond verwijderd is. Wie last heeft van hoogtevrees raden we eerder het zwembad aan, waar u in alle rust een wijntje kan drinken van de druiven van de naastgelegen wijngaard.

De woning is gevestigd in het dorpje Balgarevo, ongeveer 2,5 uur rijden vanaf de populaire jongerenvakantie-bestemming Sunny Beach. Het Toscaans-oogende landgoed wordt aangeboden door Sotheby’s en heeft een vraagprijs van € 3.700.000. Interesse? Neem hier contact op met de verkopende partij.