Om onze nieuwste video op te nemen hoefden we niet ver af te reizen. We blijven gewoon in het reservaat, ofwel Amsterdam Oud-Zuid. Alsnog stappen we in een chique Bentley in de kleur Racing Green om geheel in stijl te arriveren bij de plaats van bestemming: De Hooch Apartments.

“Een zeven verdiepingen tellend wooncomplex in het absolute topsegment”

De Hooch Apartments bevindt zich in de prestigieuze wijk Amsterdam Oud-Zuid, omringd door de charme en pracht van deze historische stad. Op korte afstand vindt u enkele van de meest iconische bezienswaardigheden van Amsterdam, zoals het Vondelpark, het Rijksmuseum en het Van Gogh Museum.

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door Floris Wyers (@floriswyers)

Op een plek waar ooit een KPN-kantoor stond, verrijst een gebouw dat is ontworpen door MVSA Architects en dat ruimte biedt aan 28 appartementen in het mondaine topsegment, variërend van 170 m² tot maar liefst 300 m².

Kondor Wessels Vastgoed-2

Foto: Kondor Wessels Vastgoed

De appartementen in dit recent opgeleverde appartementencomplex zijn de allerduurste van het meest exclusieve stadsdeel van onze hoofdstand. Bewoners van dit pand kunnen dan ook vrijblijvend gebruik maken van ‘butler service’.

Slechts twee appartementen zijn nog beschikbaar

De Hooch heeft een tweelaagse parkeergarage met in totaal 82 parkeerplekken die is ontworpen voor de meest exclusieve sportwagens en bredere en hogere SUV’s. Ook onze Bentley kan hier dus zonder zorgen gestald worden. In deze parking worden opgewacht door Jeel Heule van Heule Makelaars. Hij gaat ons én jullie wegwijs maken in dit weelderig pand vol verassingen.

In de video gaan we twee appartementen bekijken, op de eerste en de derde etage; de laatste twee appartementen die nog geen bewoners hebben. Benieuwd naar de beelden. Bekijk dan de onderstaande video!

Met speciale dank aan DNA Cars, De Hooch Apartments en Heule Makelaars.