René en Natasja Froger rekeneden zonder twijfel op meer animo toen ze hun villa met zwembad in Blaricum op Funda te koop zetten. Ze besloten vorig jaar zomer de advertentie te plaatsen, maar wegens gebrek aan reactie moeten ze het roer omgooien. Ondanks dat de makelaar het omschrijft als een ‘once-in-a-lifetime-opportunity’.

René Froger neemt drastische beslissing

Hoewel de vraagprijs op aanvraag is, wordt geschat wordt dat René er rond de € 6 miljoen voor zou willen. Dat terwijl René de villa zelfs in 1994 voor circa € 700.000 op een veiling kocht. Vervolgens liet liet hij er een hypotheek van € 4,6 miljoen op vestigen.

De verkoop wil dus niet vlotten, maar kennelijk is dat meer een geluk bij een ongeluk. Volgens Bekende Buren realiseerde het showbizz-koppel dat ze een woning als deze haast nergens meer vinden. “Zo’n plek krijgen we nooit meer terug. We blijven.”  Wat dan weer wel merkwaardig is, is dat de advertentie op Funda nog wel gewoon online staat.

Of Froger blijft, of dat er toch iemand interesse biedt, de vrijstaande villa van 629 m2 is een waanzinnige woonlocatie. Het staat op een perceel van in totaal 6476 m2. Wat voor Natasja en René Froger meer dan genoeg is – zeker nu de kids uit huis zijn.

Thuisbioscoop, gym, stoombad, sauna en buitenzwembad

Op de begaande grond van de villa is een aparte trap die in verbinding staat met het souterrain waar niet alleen de garage is, maar ook een thuisbioscoop en gym met stoombad en sauna. Buiten treffen we een riante tuin aan, die is aangelegd door bekende tuinman Robert Verlinden. Evenals een kantoorvilla met een keuken en open haard geplaatst. Verdere buitenfaciliteiten zijn het verwarmde buitenzwembad, het tuinhuis, het verwarmde terras en de ‘all weather’ tennisbaan.

Het interieur is écht Froger en boven de bank hangt zelfs nog een familiefoto van de bekende familie. Weliswaar geblurd, maar met een beetje fantasie zie je ze allemaal staan, terwijl het algemene kleurthema een opvallende mix is tussen paars en grijs.

Zie hier alle foto’s van het desbetreffende pand op Koningin Wilhelminalaan 3 te Blaricum.