Leef uw koninklijke dromen met dit fenomenale Spaanse herenhuis. Niet alleen lijkt het pand net op een sprookjeskasteel met zijn marmeren vloeren en pilaren, het heeft ook nog eens een binnen- en buitenzwembad, garage voor 50 auto’s, spa, bioscoop en nog veel meer. Sterker nog; de woning heeft zoveel eigenschappen, dat ze bijna niet allemaal op te noemen zijn.

6.000 m² aan luxe en verwenning in Spanje

Deze prachtige woning is gelegen in Marbella, een populaire stad aan de zuidkust van Spanje. De villa ligt daarom ook vlak aan het strand, waardoor de Middellandse Zee vanuit het huis te aanschouwen is. Het woonoppervlak bedraagt maar liefst 6.000 m² met een perceel van wel 11.000 m². Daarbij hoort deze villa bij één van de meest prestigieuze gated communities van de stad.

Marmer

Foto: Sotheby’s

De ingang van de woning bevindt zich aan een zijde met een prachtige fontijn, die voor een zeer indrukwekkende entree zorgt. Eenmaal binnen bevindt u zich in een ruime hal met marmeren vloer en trappen met prachtige sierleuningen en een enorme kroonluchter die schittert aan het plafond. Alleen in de hal zult u zich al voelen als een vorst in eigen paleis, met details op elke muur en plafond die de Roomse stijl nog verder naar voren brengen.

De begane grond bestaat verder uit een mooi kantoor, een televisiekamer waar gezellig gezeten kan worden, een gastenbadkamer, evenals een personeelskeuken én een hoofdkeuken volledig uitgerust met alle apparatuur die men maar kan wensen. Daarnaast is er nog een formele eetkamer en een formele woonkamer met twee open marmeren schouwen. Ook een garderobe mag niet missen in dit herenhuis. Een ruim terras met een volledig uitgeruste barbecuezone, inclusief een Josper-oven en een houtgestookte pizzaoven is hier ook nog te vinden. En uiteraard mag het fantastische buitenzwembad niet worden vergeten.

zwembad

Foto: Sotheby’s

13 slaapkamers, 13 badkamers en talloze activiteiten

Als u één van de prachtige, dubbele marmeren trappen neemt naar de eerste verdieping, zult u de adembenemende master suite met exclusieve badkamers voor ‘hem’ en ‘haar’ en walk-in closets. Verder kunt u genieten van het magnifieke terras met spectaculair uitzicht op de Middellandse Zee en Gibraltar op de achtergrond. Ook kunt u op deze verdieping nog zeven gastensuites vinden, ieder met eigen badkamer, inloopkast, zithoek en privéterras.

De kelder is even indrukwekkend als de rest van het huis. Zo beschikt het over een garage waar plaats is voor maar liefst 50 auto’s, maar heeft het ook een volledig uitgeruste industriële keuken, een bioscoopzaal met 21 zitplaatsen, een spa met een verwarmd binnenzwembad, een jacuzzi, een sauna en een Turks stoombad. Maar dat is niet alles. Ook zult u er een bowlingbaan met twee banen, een speelkamer met een biljarttafel, tafelvoetbal en airhockey, evenals een lounge en speelruimte voor kinderen vinden. Oftewel: u zult het huis nooit meer hoeven verlaten!

Marbella

Foto: Sotheby’s

Voor de fans van een goed wijntje zijn er ook twee geconditioneerde wijnkelders, een voor rode wijnen en de andere voor witte wijnen, samen met een proefruimte te vinden. Verder vindt u er een wasruimte, fitnessruimte, schoonheidssalon en een Italiaanse houten bar, dus laat het feest maar beginnen! Ook biedt het souterrain onderdak aan het personeel, met twee tweepersoonskamers met elk een eigen badkamer, maar ook inloopkasten, zithoeken, een aparte keuken en zelfs een aparte ingang naar de villa voor het personeel. Kortom, er is niets wat mist aan deze koninklijke villa.

Dus wilt u zich nou voelen als een vorst in zijn troon en genieten van het heerlijke klimaat in Zuid-Spanje? Op de website van de Sotheby’s vindt u meer informatie en foto’s. De prijs van de woning is € 65.000.000. Dat is een enorm prijskaartje, maar voor een woning van 6.000 m² lijkt het volgens ons toch wel op een koopje!

Spanje

Foto: Sotheby’s