Succesvolle ‘creators’ op het platform ‘alleen voor fans’ worden niet alleen overspoeld met geld, maar ook met vreemde verzoeken. Jenna Lee vertelde in een podcast over het platform dat ze behoorlijk wat ongebruikelijke voorstellen heeft ontvangen van mannen die interesse in haar hebben. Zo vertelde ze over een steenrijke man die bereid was om tonnen te betalen om het maar horizontaal te dansen in de slaapkamer.

OF-ster weigert pikant verzoek van steenrijke man

Jenna Lee kreeg tijdens de pandemie aandacht toen ze ‘een held’ werd genoemd nadat ze de huur had betaald van twee volgers die door alle maatregelen financieel noodweer waren beland. Door pikant beeldmateriaal te delen op het platform, verdient de Amerikaanse goud geld, waardoor ze die kosten gemakkelijk kon dekken.

Maar ook uitspraken in een podcastaflevering laten stof doen opwaaien. “Een man bood me eens tienduizend dollar. Ik wees dit af en wou kijken hoe veel hij zou bieden”, zegt de dame in kwestie een podcast. Jenna zegt dat hij al zo ver was gegaan om een contract te laten opstellen door zijn advocaat. Toen zij dit bedrag afwees, bleef hij volhouden en bood op het gegeven moment zelfs £ 760.000, omgerekend circa 9 ton in euro’s.

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door jenna lee (@jennalee)

Volgens het model zat de man in hedgefondsen, “dus hij had miljarden”

Ondanks het torenhoge bedrag, weigerde ze opnieuw. Naar eigen zeggen omdat ze vreesde voor haar veiligheid, want dat gaat uiteraard boven alles. “Ik was bang dat hij me iets aan zou doen en ik weigerde. Volgens haar zat de man in hedgefondsen, “dus hij had miljarden”. Echter had ze vrijwel meteen al besloten om niet in te gaan op zijn verzoeken, omdat ze indertijd nog “erg jong en onzeker” was. Toch ging ze het gesprek aan “om te zien waar het heen zou gaan”.

Bovendien had ze het geld ook niet bepaald nodig om rond te kunnen komen. In 2015 besloot ze voor het eerst content te delen op OF, terwijl ze nog een fulltime baan had. In de eerste maand beweerde Jenna dat ze al £ 2.300, omgerekend € 2.637, had verdiend.

Een meer dan prima maandsalaris, maar geen baanbrekend bedrag. Zo schreven we eerder al over de 19-jarige Bhad Bhabie, die naar eigen zeggen binnen de eerste zes uur na het starten van haar profiel al $ 1 miljoen kon bijschrijven.