Wanneer een woning boven de miljoen kost, mag u wel verwachten dat er een zwembad aanwezig is. Zowel buiten of binnen. Gelukkig is dat ook het geval bij deze woonboerderij aan de Drentse Hondrug (UNESCO Global Geopark). Echter is demlocatie van het zwembad zacht gezegd opvallend.

Geniet in alle rust en luxe van het Nederlandse landschap

De woonboerderij is voorzien van opmerkelijke kenmerken, waaronder een 8 meter hoog plafond in de woonkamer, een indrukwekkende glazen achtergevel en 4 luxe slaapkamers met en-suite badkamers. Het ruime perceel van bijna 2400 m2 biedt een serene omgeving te midden van de natuur.

Deze woonboerderij is onlangs opgeleverd en beschikt over unieke designelementen, zoals een infinity pool, zwevende open haard, hamam, bioscoop en LED-verlichte zwevende trappen en plafonds. Woorden schieten tekort om de bijzondere kenmerken te beschrijven.

Bij binnenkomst op de begane grond word u verwelkomd door een ruime indeling. Een prachtige hal leidt u naar twee royale slaapkamers, elk met een eigen badkamer voorzien van luxe voorzieningen zoals een dubbele wastafel, ruim ligbad en regendouche. Een van de slaapkamers is zelfs uitgerust met een handige inloopkast voor al uw kleding en accessoires.

Het souterrain staat in het teken van entertainment en zelfzorg. Een trap brengt u namelijk naar de kelderverdieping waar een volwaardige bioscoop met comfortabele zitplaatsen voor zes personen, een 4K-projector en een Dolby Surround-systeem van Sonos op de volgende bewoner zit te wachten. Een betoverende sterrenhemel maakt de filmervaring af.

Maar daar houdt het nog niet bij op. Op deze etage zit namelijk ook een indrukwekkende hamam waar u volledig tot rust kunt komen met ontspannende stoomsessies.

Zwembad in de woonkamer

Maar het oogappeltje van het interieur, is ongetwijfeld het zwembad in de woonkamer. Het middelpunt van de woonboerderij komt al helemaal tot leven wanneer de sfeerlampen aangaan. Vanaf het water heeft u uitzicht op het nabijgelegen weiland, terwijl een aan de andere kant een hangende tv is gerealiseerd. Een spiraal-achtige lamp boven het zwembad maakt het plaatje compleet.

Voor paardenliefhebbers bestaat de mogelijkheid om het aangrenzende landbouwperceel van de boer naast de woning te kopen, zoals te zien is op de luchtfoto’s. De hooischuur biedt ruimte aan twee auto’s en heeft een bovenverdieping die naar eigen wens kan worden ontwikkeld.

Vraagprijs? Die ligt op € 2.400.000. Redelijk geprijsd, helemaal gezien het feit dat alle meubels en apparatuur, zoals getoond op de 128 foto’s, bij de prijs zijn ingegrepen. Belangstellenden kunnen zich melden bij Qualis Makelaars.