Villa Earth, een adembenemende residentie gelegen in het prachtige Griekenland, is het nieuwste pronkstuk van de getalenteerde Griekse architect Vrantsi. De onconventionele structuur is genesteld tussen de rotspartijen en de zee en heeft vele gelijkenissen met een gestroomlijnd jacht.

Een meesterwerk van architectuur in Griekenland

Villa Earth is een opvallend voorbeeld van een ontwerp dat streeft naar harmonie tussen architectuur en de omringende natuurlijke omgeving. De Griekse architectuurstudio Vrantsi – gevestigd in Thessaloniki en Athene – heeft zijn beste beentje voor gezet om te zorgen dat deze villa naadloos integreert in het natuurrijke landschap.

Het minimalistisch ontwerp bestaat uit vloeiende lijnen en organische vormen, terwijl de materialen als glas, staal en beton “harmonieert met de omgeving”. Het gebouw is ontworpen met het oog op maximale energie-efficiëntie, waarbij natuurlijk licht en ventilatie optimaal benut worden. Bovendien zijn groene ruimtes en tuinen strategisch geplaatst om een naadloze overgang van binnen naar buiten te creëren.

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door Vrantsi (@vrantsiandpartners)

Zwembad en een eigen minihaven

“Met een minimalistisch ontwerp, een dak versierd met planten, toewijding aan duurzaamheid, scherpe lijnen en een opvallend gedurfde en futuristische esthetiek, belichaamt deze architecturale villa de belichaming van luxe leven”, aldus de ontwerpstudio. ” De villa versterkt de weelderige levensstijl en beschikt over een prachtig zwembad en een eigen minihaven, waardoor een voortreffelijke ervaring aan het water wordt gecreëerd.”

Villa Earth-01

Het interieur is ruim opgezet en biedt een overvloed aan luxe voorzieningen. Elke kamer is zorgvuldig ontworpen met oog voor detail en biedt een panoramisch uitzicht op de adembenemende omgeving. De villa beschikt over meerdere lounges, een ultramoderne keuken, een privébioscoop en een overloopzwembad dat uitnodigt tot ontspanning en verfrissing.

Gelegen in een afgelegen omgeving, biedt het een toevluchtsoord voor degenen die op zoek zijn naar rust en sereniteit. Het perceel is omgeven door weelderige tuinen en hoge bomen, waardoor een gevoel van afzondering en ongestoord genot ontstaat. Met ruime buitenruimtes, waaronder terrassen en een prachtige binnenplaats, is Villa Earth de ideale plek om te genieten van het mediterrane klimaat en om te ontspannen in alle privacy.