Net als de gemeente Bergen heeft het kustdorp Bergen aan Zee op de vastgoedmarkt een aantal pareltjes staan. Wie daar nog niet van op de hoogte is, willen we graag attenderen op Julianalaan 27. Deze vrijstaande villa is gelegen op 945 m2 eigen grond biedt zeeën aan ruimte in combinatie met een weergaloos duinuitzicht.

Duinvilla in Bergen aan Zee

“De villa is op loopafstand van het strand, de duinen en het bos gelegen”, schrijft de makelaar. Om de woning aan de man te brengen en de aandacht te trekken, is er alles op alles gezet om de omgeving uit te lichten. Zo zien we op de foto’s een tot de verbeelding sprekende ochtend- en middagzon, genoegzaam veel natuur en grazende Schotse Hooglanders.

De living met een ruim balkon op het zuidoosten en en veel profiteert optimaal van de uitzichten en loopt naadloos door in de open met met eetgedeelte en kleine bijkeuken. Pal daarachter ligt de zonnige terras op het westen. We bespeuren een gebrek aan tuinmeubilair, maar dat is aan de volgende eigenaar om vorm te geven.

Vanuit de inkomsthal is de eerste slaapkamer te bereiken, welke een badkamer heeft, inclusief  ligbad, douche en wastafel. Op de bovenverdieping zijn nog drie slaapkamers te bereiken, allen met een wastafel en een heeft een balkon. In welke kamer u ook slaapt, een uitzicht over de duinen is vanzelfsprekend.

Het via de schuifpui te betreden souterrain is omgetoverd tot een volwaardig appartement. Compleet met woonkamer, open keuken, een slaapkamer en een badkamer met ligbad, douche, wastafel en toilet.

Vraagprijs van de duinvilla op Funda

Op loopafstand bereikt bevinden zich het strand, de duinen en het bos waardoor het zich zowel leent als “een plek om permanent te wonen” of kan het dienen als “tweede huis”.

Wonen in de duinen met het strand op loopafstand, wat moet dat kosten? Volgens Croon makelaars € 2.495.000, omgerekend € 13.201. Tsja, locatie, locatie, locatie.

Duinvilla Bergen aan Zee-02