Mensen de ogen uitsteken wordt door niemand geapprecieerd. Maar in sommige gevallen maken mensen zich mateloos druk om acties die niet een zo bedoeld zijn. Zo werd een 16-jarige miljonair deze week online aangevallen omdat hij op Twitter poseerde voor een gehuurde Ferrari 488 GTB.

“Jongste private fund manager in Amerika”

Dylan Huntley beweert de ‘jongste private fund manager in Amerika ‘ te zijn, nadat hij naar eigen zeggen op 15-jarige leeftijd miljonair werd. Door middel van het geld dat hij verdiende met het traden in cryptomunten kon hij een particulier fonds starten en vervolgens een softwarebedrijf opzetten.

Ferrari

Op Twitter probeert hij zijn volgelingen te inspireren en legt hij uit hoe hij succesvol werd. Maar hoge bomen vangen veel wind. In een Twitter-post is te zien hoe Huntley tegen een Ferrari 488 GTB van $ 260.000 aanleunt, maar oplettende gebruikers ontdekten een sticker van een populair verhuurbedrijf.

“De Ferrari waarmee deze persoon poseert, is eigendom van het exotische autoverhuurbedrijf ‘Cloud 9 Exotics’ – je kunt de sticker in het raam zien”, schreef iemand. Hoewel hij ongetwijfeld hoopte viraal te gaan met de foto, was dit zeker niet de manier waarop. Echter laat hij zich niet zomaar wegzetten als iemand die zich beter voordat dan hij is

Reactie op de online haat

“Gisteren werd ik aangevallen door Twitter en de gemeenschap omdat mensen er blijkbaar niet van houden om een ​​succesvolle 16-jarige foto’s te zien maken voor een gehuurde supercar, wat voor mij niet logisch is, want huren is een van de meest fysiek verantwoordelijke dingen die ik als 16-jarige denk te kunnen doen, en ik zal het zo opsplitsen”, schreef hij. “Bovendien ben ik er niet aan gebonden, dus ik kan overal in het land heen waar ik wil en ik kan elk voertuig krijgen dat ik wil.”