Iedereen die houdt van een feestje, heeft Ibiza wel op zijn lijst van vakantiebestemmingen staan. Toch zijn er ook veel mensen die er graag hun permanente leefgebied van maken. Ziet u het wel zitten om elke vakantie op Ibiza te besteden, of er misschien zelfs te gaan wonen? Dan is deze indrukwekkende villa de perfecte plek voor u!

Can Bikini: 340 m² aan natuur en gezelligheid op Ibiza

Soms staan er op Funda een paar adembenemende woningen te koop. Zo ook Can Bikini, een droomhuis in de prachtige natuur van Ibiza. Deze vrijstaande woning is zelf al 340 m², maar het staat op een perceel is maar liefst 13.000 m² (!) is.

Funda

Ook de ligging van de woning is perfect: Zo bevindt het zich in het noorden van het eiland in de fantastische natuurgebieden, met een paar prachtige wandelroutes binnen handbereik. Maar Can Bikini ligt op vijf minuten lopen van Santa Inés, waar u kan genieten van de locale bars. Daarnaast kunt u naar San Miguel gaan om een van de oudste kerkforten van het Witte Eiland en de traditionele donderdagmarkt te verkennen. Kortom: Er is genoeg te doen in de omgeving van Can Bikini.

Een hoofdgebouw met twee gastensuites

Bij binnenkomst zult het u gelijk opvallen dat het hoofdgebouw maar liefst vier meter hoge plafonds bevat, die de ruimte nog groter doet ogen dan dat het al is. De woonkamer heeft vele ramen, waardoor het licht dat binnenstroomt voor een vrolijke en gezellige sfeer zorgt. Ook is er een moderne keuken met zitgedeelte waar heerlijk getafeld kan worden.

Funda

Het hoofdgebouw heeft ook drie slaapkamers, elk met eigen privéterras en ensuite badkamer. Eén van deze ensuites heeft een bolvormig vrijstaand bad, waar uiteraard ook heerlijk in vertoefd kan worden. Vanuit de hoofdslaapkamer is in de verte zelfs uitzicht op zee.

Wat uiteraard niet mag ontbreken aan de rondleiding is het fantastische terras waar overdag gezond kan worden, maar waar u ook lekker kan wegkruipen met een boek. Daarnaast bevat de woning een prachtig gebogen overloopzwembad die het plaatje van de woning helemaal afmaakt.

Funda

Echter heeft deze villa zelfs twee gastensuites. Eén daarvan is een soort luxe ‘cabin in the woods’, waar u een hoop privacy zult ervaren. De kamerhoge ramen geven een hoop natuurlijk licht en een prachtig uitzicht in de bossen. In het interieur is gebruik gemaakt van de ‘houten look’ en zorgt voor een warm en sfeervolle ruimte.

Prachtige (vakantie)woning met veel privacy

Naast het hoofdgebouw zult u het tweede gastenverblijf vinden. Deze valt op door de zandkleurige stenen waaruit het vanaf de buitenkant bestaat. Hier vindt u wederom een slaapkamer met ensuite badkamer, waar ook een prachtig bolvormig vrijstaand bad te vinden is.

Funda - Ibiza

Ziet u het zitten om te genieten van de zomers op Ibiza en vindt u deze woning meer dan geschikt? Via de Funda-pagina kunt u meer informatie en foto’s vinden van de woning, met daarnaast de contactinformatie van de makelaar. Voor een prijs van € 6.950.000 is deze fantastische vrijstaande vakantievilla van u!

Funda