Estelle Cruijff, een naam die in Nederland meteen associaties oproept met voetbalgrootheid Johan Cruijff, is zelf ook een bekend figuur geworden in ons kleine kikkerlandje. Hoewel ze onlosmakelijk verbonden is met de legendarische achternaam, heeft Estelle Cruijff haar eigen weg bewandeld en is ze uitgegroeid tot een veelbesproken mediapersoonlijkheid én miljonairsvrouw.

Estelle Cruijff’s huwelijk met Ruud Gullit

Estelle Cruijff werd geboren op 2 februari 1978 en trouwde op 21-jarige leeftijd met voetballer Ruud Gullit, wat haar onmiddellijk in de schijnwerpers plaatste. Hun relatie en de latere scheiding in 2013 werden breed uitgemeten door de roddelpers. Tegenwoordig verschijnt ze regelmatig op online series en houdt ze haar 157.000 volgers op Instagram op de hoogte van de laatste ontwikkelingen in haar bestaan.

Toch teert ze vandaag de dag nog altijd op het geld dat haar relatie met de voetballegende, bijgenaamd De Zwarte Tulp, haar heeft opgeleverd, zo laat ze weten in gesprek met Robbert Rodenburg. Ook Anna Nooshin en Jaimie Vaes waren te gast. Alle ingrediënten waren dus aanwezig om eens flink de diepte in te gaan.

“Niet self made, haha”

Na ruim 40 minuten keuvelen over plastische chirurgie, kritiek en angsten komt het viertal tot een nieuw onderwerp, geldzaken namelijk. Wie is als eerste miljonair geworden? Het bleek Cruijff. “Nou, niet echt self made, maar… Hahaha. Ja, dat denk ik. Ik vind het zo… Ja, niet self made, maar ik kon aansluiten, hahaha.”

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door Koen Pieter van Dijk (@koenpieter)

Ze zegt niet zoveel te hebben met de term ‘miljonair’ (ze noemt het een “rotwoord”), maar laat ook weten dat het haar leven wel versoepelt. “Miljonair vind ik een beetje een rotwoord gewoon, maar in ieder geval: je hebt gewoon een goed leven, een lekker leven, ja… Je hoeft niet elk dubbeltje om te draaien. Dus, ja… Ze vragen wel eens: ‘Maakt geld gelukkig?’ Nee, geld maakt niet gelukkig, maar het maakt je leven wel veel makkelijker. Laten we wel wezen. Dat is gewoon zo.”

“Ik wist altijd dat het zou gebeuren”

Cruijff, die een beetje pendelt tussen Amsterdam en party-eiland Ibiza, laat daarna het woord aan Anna Nooshin. Zij is naar eigen zeggen al ruim zes jaar lid van de miljonairsclub. “Ik was 30 ofzo, denk ik”, aldus de 36-jarige influencer. Vooral haar verleden als vluchteling heeft hier parten bij gespeeld. “Ik bedoel: we leefden niet op straat, maar we hadden drie jaar lang geen huis. Echt die dingen. Gewoon echt weten hoe het is om heel weinig te hebben. Ik dacht toen al: dat gaat me niet gebeuren als ik ouder ben. Ik wist altijd dat het zou gebeuren.” Jaimie Vaes, de ex van Lil’ Kleine, neemt niet de kans om haar verhaal te doen.