De roddelpers moest gisteren ineens druk aan het werk: Ruud de Wild en Olcay Gulsen kondigden namelijk aan dat ze niet langer samen zijn. Hoewel de breuk nog vers is, heeft De Wild gezorgd dat hij niet zomaar op straat komt te staan en heeft een hoofdstedelijk grachtenpand gekocht.

Nieuwe woning van Ruud de Wild

Dat meldt Bekende Buren. Vrijwel direct na de relatiebreuk weet het huizenblad te melden dat De Wild een nieuw pand heeft gevonden, nadat het liefdesnestje van en hem Gulsen niet meer bestaat. Kans is echter vrij aannemelijk dat het al langer hommeles was, en dat de radio-dj al zoekende was naar een nieuwe permanent verblijf, zonder zijn ‘Gulsen’. De twee waren sinds 2018 samen.

Ruud de Wild

Foto: Funda

Om de sleutels van zijn nieuwe verblijf te bemachtigen betaalde hij De Wild kocht het optrekje voor een ’schamele’ € 1,175 miljoen, € 25.000 onder de vraagprijs. Wat ontvangt hij voor deze som? Wel, een woonoppervlakte van 168 vierkante meter met vijf kamers, waaronder drie slaapkamers en één badkamer, verdeeld over twee woonlagen.

De “gezellige woonkamer” heeft een prachtig uitzicht over het grachtenwater, een luxe woonkeuken met alle benodigde inbouwapparatuur, glas-in-lood-deuren, een riant dakterras en een bescheiden achtertuin.

Foto: Funda

Verder is de woning is voorzien van een houten visgraat vloer, dubbel glas en grote kozijnen aan de achterzijde. Tot slot is het appartement gelegen op eigen gronden de maandelijkse VVE-servicekosten bedragen € 238.