Welkom in Palm Beach, waar de zon altijd schijnt. Gelegen op een van de meest prestigieuze locaties in Amerika, ligt een kavel klaar om omgetoverd te worden tot een mondaine paradijs. Althans, voor mensen op de Bloomberg Billionaires Index, want deze lege kavel aan de Atlantische Oceaan met privé-strand heeft een vraagprijs van $ 200 miljoen.

Lege kavel in Palm Beach moet de hoofdprijs opbrengen

Omgeven door weelderige groene landschappen en met een spectaculair uitzicht op de Atlantische Oceaan, is dit het toppunt van weelde. Van de met palmen omzoomde zijkanten tot het waanzinnige uitzicht, alle ingrediënten zijn aanwezig om er een revolutionair gebouw nee te plempen.

De groene kavel ligt in Worth Avenue, de meest exclusieve straat van Palm Beach. De Mediterraans geïnspireerde architectuur, palmbomen en koele bries van de oceaan maken een fantastische plek om te leven. Bovendien is Worth Avenue de thuisbasis van wellicht de meest luxe winkelstraten van het westen van de VS, met modehuizen van Gucci, Chanel, Valentino, Louis Vuitton.

Palm Beach

Foto: Christie’s International Real Estate

Uit gegevens van Ownerly blijkt dat de gemiddelde woning aan Worth Avenue is gebouwd in 1967 met een gemiddelde woningwaarde van $ 2.846.249. Maar er zitten flinke uitschieters tussen, zoals deze aanbieding.

Bekende inwoners

Christie’s International Real Estate omschrijft Palm Beach als “de resortgemeenschap bij uitstek voor de sociale elite, waar het leven anders is dan waar dan ook.” Geen verassing dus dat het hier stikt van de A-listers en ondernemers. Bekende namen die het Amerikaanse stadje als thuisbasis hebben gehad zijn Bill Gates, Jimmy Buffett, Jon Bon Jovi, Estée Lauder, Rod Stewart en natuurlijk Donald Trump.

Foto: Christie’s International Real Estate