Als u de HBO-dramaserie Succession heeft gekeken, dan zult u deze enorme villa wel herkennen. De villa, gelegen in de Hamptons op Long Island, heeft in seizoen drie van de show van zich laten zien, en nu is de woning op de daadwerkelijk op markt verkrijgbaar.

Wainscott, het landhuis met privéstrand uit Succession

Het ultramoderne landhuis is gelegen nabij een 21 m² groot strand, wat via de achterkant van de woning met een pad vanaf het dek te bereiken is. Dit geeft vanuit de hele woning een fantastisch uitzicht op de prachtige Atlantische Oceaan. Het privépad dat zich rond de woning bevindt is ruim 1.000 m² groot en kan een mooie rustgevende wandeling bieden. Ook zijn er boetiekwinkels en restaurants slechts 3,2 km verwijderd van het huis.

Succession

In het landhuis bevinden zich zes slaapkamers, tien badkamers en één apart toilet. Bij binnenkomst op het terrein zult u voorbij een ingang met poorten komen, die u leiden naar het prachtige gebouw. De woning heeft een moderne uitstraling met veel natuurlijk licht, dat binnenkomt door de ramen en deuren die van vloer tot plafond reiken.

Verwarmde infinity pool en spa

Als u de woning binnenstapt, zult u worden begroet door een glazen vliesgevel die u uitzicht biedt op de Atlantische Oceaan. Dankzij het piramideplafond omhuld met teakhout vult de ruimte zich met een warme uitstraling, die sterk afsteekt tegen de blauwe lucht van buitenaf. Aan de oostkant van de woning zult u de primaire suite vinden, met hoge plafonds en veel licht. Aansluitend aan de suite vindt u twee badkamers, die ieder op maat gemaakt zijn met marmer en waar zich dakramen bevinden voor voldoende privacy. Een van de badkamers is voorzien van vloerverwarming en een spa-achtig ligbad.

Succession

Verder zult u vooral onder de indruk zijn van de prachtige verwarmde infinity pool die zich buiten bevindt en is gericht naar het strand. Geniet van een heerlijke cocktail terwijl u aan de rand van het zwembad de schepen kunt tellen. Of kom tot rust in de fantastische spa die bij de woning komt. Heeft u zin in een filmavond? Dan is er ook nog een bioscoopruimte. Echter mag de fitnessruimte ook niet over het hoofd worden gezien.

Als u in dit fantastische landhuis aan het water wilt wonen, dat ook nog eens in een hitserie op HBO is geweest, hoeft u slechts $ 55 miljoen neer te leggen. Via de pagina van Bespoke Real Estate kunt u meer informatie over het huis en contactinformatie van de makelaar vinden.

Succession