Een buitenkans die zich maar zelden voordoet. Zo  prachtige villa gelegen op een bijzondere locatie pal naast het door bossen omheinde Gooimeer te Naarden.

Naardense villa aan het Gooimeer

Welkom bij de adembenemende en ruim opgezette Meentweg 28 in Naarden, te midden van het weelderige groen van Valkeveen, waar puur woongenot tot volle bloei komt. Deze zeer moderne villa van 389 m² werd in 1976 uit de grond gestampt en onderging in 2021 een complete renovatie en uitbreiding, waardoor deze nu voldoet aan alle gewenste comfortnormen.

De uitstraling van de villa is buitengewoon charmant en ondanks zijn royale afmetingen blijft het geheel overzichtelijk dankzij de doordachte indeling. Met een woonoppervlakte van 389 m² is de villa omgeven door een zeer riante, prachtig aangelegde tuin op een perceel van 3.645 m².

Naarden

Vanaf deze unieke plek geniet u van een adembenemend uitzicht over een afgeschermd natuurgebied en het Gooimeer. Hier kun je vrijwel dagelijks de zon zien opkomen en ondergaan, omringd door prachtige vergezichten van spelende wolken en zonnestralen. Bovendien is de villa strategisch gelegen, met gemakkelijke toegang tot diverse uitvalswegen.

Bij binnenkomst in de ruime entree met garderobe en gastentoilet word je direct verwelkomd in deze stijlvolle residentie. De halfopen keuken, met overvloedige ruimte, vloeit naadloos over in de eetkamer met een royaal kookeiland. Dankzij de grote hoeveelheid glas voel je je hier één met de natuur. De aaneengesloten lobby en toegankelijke woonkamer zijn voorzien van grote ramen, waardoor je volop kunt genieten van natuurlijk licht en een prachtig uitzicht op de omgeving. Op de begane grond vind je ook een ruime kantoor- of gastenvleugel, ideaal om gasten comfortabel te ontvangen of uzelf even terug te trekken.

Souterrain met fitnessruimte

Die van de vijf slaapkamers, waaronder de meester-slaapkamer, bevinden zich op de eerste etage. Deze meester-slaapkamer is een oase van comfort en elegantie, met een serene sfeer, schitterend ontwerp en oog voor detail. Hier vandaan bereik je de zeer ruime badkamer, die eveneens een schitterend uitzicht biedt over het afgesloten natuurgebied en het Gooimeer. Wat is er nu beter dan ’s ochtends in bad liggen, terwijl reeën eventueel voorbij lopen?

Het ruime souterrain herbergt de laatste twee slaapkamers, evenals de  gastenbadkamer, een fitnessruimte en vanwege de ligging is ook op deze laaggelegen verdieping uitzicht op de omliggende groene natuur, zoals de uitgestrekte tuin, eeuwenoude eikenbomen en de rest van het afgesloten natuurgebied

De villa staat pas zo’n twee maanden op Funda en heeft een vraagprijs van € 4.200.000, waarmee het de de duurste woning van Naarden is op de huizenwebsite.

Landhuis Gooimeer Naarden