John de Bever en zijn partner Kees Stevens besloten samen hun appartement in een kasteel-achtige wooncomplex te Den Bosch te verkopen. Reden? Ze zijn toe aan iets nieuws. En dat hebben ze volgens Bekende Buren gevonden in de vorm van een appartement in dezelfde stad, maar met in totaal 208 vierkante meter. “Eerst Ahoy en dan… verhuizen!… 🏠❤️🦫.”

Nieuwe appartement van John de Bever en zijn levenspartner

Niet alleen profiteren ze van aanzienlijk meer ruimte – hun vorig appartement bestond namelijk uit 124 m2 – maar ook van een schitterend uitzicht. “Het appartement ligt op de derde woonlaag en kijkt uit over de golfbaan, het landschap en de overige kastelen van de Haverleij”, aldus de makelaar.

Bovendien is het “één van de grootste appartementen in de Haverleij” en het bevindt zich op de derde etage. Met een “uitstekend afwerkingsniveau” is het  “smaakvol en doordacht ingericht”, waarbij lichtinval en het uitzicht optimaal wordt benut.

John de Bever-01

Het appartement biedt een riante woonkamer met uitzicht naar drie windrichtingen, een royale leefkeuken met eetkamer, een aanliggende zitkamer, twee grote slaapkamers, een inloop kleedruimte, badkamer-en-suite, en nog eens een kantoorkamer en inloopkast met aansluitingen om een tweede badkamer te realiseren.

Tiende verhuizing is een feit

Aan de golfbaan ligt een flink overdekt balkon, dat zelfs afgesloten kan worden met hardglazen schuifpuien. Uiteraard ervaart men de kwaliteit van het appartement en het uitzicht het best bij een uitgebreide bezichtiging.

Hoewel de laatstgenoemde vraagprijs op € 775.000, omgerekend slechts € 3.726, stond, is het vooralsnog onduidelijk bij wat voor bedrag John de Bever en zijn partner hebben getekend. Het is maar liefst de 10e keer dat het stel is verhuisd in de afgelopen 15 jaar dat ze samen zijn.