Stel je voor… het geluid van spattend water onder je, de sensatie van snelheid en de opwinding van een onvergetelijk avontuur. We hebben het hier over Aqua Karten, dé opkomende trend die TikTok aan het veroveren is. Een meeslepend samenspel van water- en motorsport, speciaal in het leven geroepen voor onvergetelijke avonturen. “Aquakart is een innovatief product dat de emotie van kartcompetitie overbrengt op het watermilieu.”

Aqua Karten in een notendop

Aqua Karten biedt een vernieuwde vorm van spanning waarbij je met ongekende snelheden over het water scheert, scherpe bochten neemt en uitdagende races aangaat met uw amices. Geïnspireerd door de Formule 1, worden de Aqua Karts aangedreven een krachtige motor om mee te kunnen racen. Er is jarenlang onderzoek gedaan om Aqua Race Karts naar perfectie te tillen

@n.a.r_complexe #aquakart #vabene #foryou ♬ son original – ayoub🎧🪄lyrc

“Na jaren van onderzoek en evolutie van prototypes, heeft Racing DaKart de Aquakarts volledig ontwikkeld en gepatenteerd, die met hun lichte structuur, de kracht van hun motor en hun wendbaarheid worden gepositioneerd als een nieuwe categorie voertuigen, de eerste waterkarts in de wereld. onderscheidt zich van andere traditionele lichte boten” aldus de Aquakart Franchise. “De Aquakarts zijn ontworpen voor gebruik in kalm water of in hun eigen systeem van verwijderbare kanalen die speciaal geschikt zijn voor gebruik in winkelcentra, waterparken of toeristische gebieden.”

Allereerste waterkarts ter wereld

Met trotse patenten op hun naam, hebben ze een geheel nieuwe categorie van voertuigen in het leven geroepen – de allereerste waterkarts ter wereld. Deze ingenieus ontworpen kunstwerken balanceren moeiteloos tussen lichtgewicht constructie en robuuste kracht, waardoor ze u laten zweven over verschillende plassen wateren terwijl u de overwinning tegemoet rijdt.

Naar eigen zeggen zijn het “comfortabele en veilige voertuigen’ en vanwege de lay-out van de bedieningselementen kan het worden bestuurd door personen vanaf 8 jaar oud. De hoeveelheid waterbanen zijn gelimiteerd, maar het is duidelijk dat ze operatief zijn in San Diego, Dubai en Marrakech.

Bij aanhoudende aandacht zou het zomaar kunnen zijn dat er binnenkort ook banen worden geopend in Nederland!