Na een prijsverlaging van € 3,5 miljoen naar € 3 miljoen is het luxueuze penthouse van Gordon Heuckeroth opeens verdwenen van Funda. Wat is er aan de hand? Heeft Gordon de zoektocht naar een koper opgegeven? Of is er iets anders gaande?

Penthouse van Gordon verdwenen van Funda

Volgens het weekblad Weekend wijst het erop dat Gordon ’ten einde raad’ is. Aangezien de ingrijpende prijsverlaging niet het gewenste resultaat opleverde, lijkt het alsof de zoektocht is stopgezet. “En dat leidt ertoe dat de koffietenthouder het nu uit de verkoop heeft gehaald.”

Hij wil natuurlijk geen verlies lijden. Helemaal aangezien Gordon niet een al te beste reputatie heeft op het gebied van vastgoed. Zo duurde het bijvoorbeeld ruim 8 jaar om zijn villa in Blaricum aan de man te brengen. Wellicht doet hij over een jaar of zoiets een tweede poging.

Gordon

Hoewel Gordon naar eigen zeggen niet langer in Dubai wil vertoeven, zit hij nog altijd in het Midden-Oosten, terwijl hij gewoon de hypotheek van € 3 miljoen op zijn Amsterdamse penthouse moet aflossen. Binnenkort moet hij zich ook zien te redden zonder de loonstrookjes van Talpa, wat een verlies extra zwaar zal maken.

The Wave in Amsterdam-Noord

Gordon kocht het penthouse, in het luxe appartementencomplex genaamd ‘The Wave’ in Amsterdam-Noord, in 2021 en betaalde er naar verluidt € 2 miljoen voor. Destijds was het penthouse vrijwel leeg, maar de BN’er heeft de woonoppervlakte van 250 vierkante meter volledig zelf ingericht met zijn interieurbedrijf, genaamd 1001 Night Productions.

De woning bevindt zich op de zevende verdieping van het appartementencomplex en via een privélift benadert u het penthouse. Vanuit de entreehal kunt u door de glazen deuren doorlopen naar de royale eetkamer, waar een ovale tafel met een donker houten tafelblad staat en boven de eettafel hangt een ware eyecatcher van het Italiaanse interieurmerk Galloti & Radice.