Het kristalheldere azuurblauw van de Egeïsche Zee vormt het perfecte decor voor een schouwspel van ongekende weelde en verfijning. Elements, een meesterwerk van het befaamde Turkse Yachtley Shipyard, ademt niet alleen luxe, maar is helemaal gereed voor de volgende vermogende eigenaar!

Superjacht Elements

Elements werd opgeleverd in 2019 en is nu te koop aangeboden in “gloednieuwe staat” en “met weinig motoruren”. Het 80 meter lange superjacht is niet alleen een lust voor het oog, maar biedt ook een scala aan voorzieningen die de zintuigen prikkelen en de geest verwennen. Denk aan weelderig zwembad op het dek en de uitgebreide hamam-spa.

Binnenin nodigt de Elements uit tot een wereld van ongeëvenaarde pracht. De leefruimtes zijn doordrenkt luxe materialen, die er tegelijkertijd voor zorgen dat het bloedje ordinair is. Over smaak valt niet te twisten, maar we kunnen het met elkaar eens zijn dat dit ontwerp niet aan iedereen is besteed.

Dat neemt niet weg dat het superjacht een aantal hoogtepunten heeft, zoals de strandclub van 140 vierkante meter met ligstoelen en een bar met witte en gouden mozaïekafwerking. Op dit dek bevindt zich echter ook het wellnesscentrum met een fitness- en massageruimte.

Imposante eigenaarssuite

Marmeren vloeren, met de hand bewerkte houten panelen en zachte stoffering vormen samen een symfonie van textuur en kleur die een warme en uitnodigende ambiance creëert. De eigenaarssuite, een toevluchtsoord van rust en luxe, biedt een panoramisch uitzicht op de oceaan, zodat de zonovergoten horizon en de sterrenhemel ’s nachts nooit ver weg zijn. Het elegante ontwerp wordt subtiel aangevuld door geavanceerde technologieën die zorgen voor het ultieme comfort en gemak, zonder afbreuk te doen aan de esthetiek.

Ook de andere meevarenden komen niets tekort. Er is aan boord accommodatie voor 24 gasten in 14 hutten; een mastersuite, twee VIP-hutten, vier tweepersoonshutten, vier tweepersoonshutten en een kleinere tweepersoonshut.

Zij worden in de watten gelegd door een bemanningsteam bestaande uit 24 koppen. Niet alleen voorzien zij de gasten van al hun wensen, maar ook op het gebied van eten en drinken worden zij op hun wenken bediend. Liefde gaat nu eenmaal door de maag. Het gastronomische aanbod aan boord van de Elements Yachtley 2019 is niets minder dan een culinair avontuur. Uw persoonlijke chef-kok staat klaar om de meest verfijnde smaken te creëren, bereid met de meest verse ingrediënten. Of u nu kiest voor dineren in de elegante eetzaal of buiten op het dek onder een fonkelende sterrenhemel.

Met een uitgebreide selectie van watersportuitrusting en speelgoed aan boord, kunt u uw zee-ervaring aanpassen aan uw wensen. Doe een aanvraag bij jachtmakelaar Camper & Nicholsons en ontdek wat er allemaal nodig is. Vraagprijs? Ah, € 112.000.000.

Superjacht Elements-03