Welkom aan boord van Vibrance, een schitterend jacht dat opvalt door zijn weelderige design, technische excellentie en compromisloze kwaliteit. Bij jachtmakelaar Fraser Yachts kunt u het Nederlandse jacht op de kop tikken voor nagenoeg € 22,5 miljoen.

Superjacht Vibrance

Op maat gebouwd door het Nederlandse Amels Yachting werd het jacht van 49,3 meter lang in 2008 afgeleverd. Sindsdien wordt het jacht in opperste staat gehouden; in 2019 is ze namelijk onderworpen aan een refit, waarbij de lak opnieuw is gespoten, de generatoren zijn herbouwd en de nieuwe brugelektronica en interieurinrichting zijn vervangen. Een jaar eerder werden de nieuwe motoren geïnstalleerd.

Niet voor niets is Vibrance een van de opvallende superjachten uit het assortiment van Fraser Yachts, een toonaangevende naam in de jachtindustrie. Niet per se qua lengte, maar juist op het gebied van excellentie. Van de sierlijke lijnen aan de buitenkant tot het verfijnde interieur, elk aspect van Vibrance is zorgvuldig ontworpen om de zintuigen te prikkelen en een gevoel van tijdloze schoonheid te creëren. “Het prachtig interieur en een verbluffend exterieurontwerp door Donald Starkey, straalt Vibrance unieke en tijdloze elegantie uit”, aldus de jachtmakelaar.

De buitenruimtes zijn ontworpen om optimaal te kunnen genieten van het buitenleven. Het uitgestrekte zonnedek biedt een weids uitzicht over de oceaan en is uitgerust met luxueuze ligstoelen en een jacuzzi. Het perfecte toevluchtsoord om te ontspannen onder de zon of ’s avonds te genieten van een prachtige sterrenhemel.

De combinatie van hoogwaardig hout, rijke stoffering en moderne elementen creëert een warme en uitnodigende sfeer. De salon biedt een royale leefruimte met grote ramen die overvloedig daglicht binnenlaten en een prachtig panoramisch uitzicht op de zee bieden. Hier kunnen gasten samenkomen en ontspannen in de weelderige zithoeken of genieten van gastronomische gerechten bereid door de getalenteerde chef-kok in de formele eetzaal.

Daarna kunnen gasten stoom afblazen in de fitnessruimte of een film ervaren op zee in de ruim opgezette bioscoop. Een 4D-film zal het niet worden, aangezien het jacht is uitgerust met hoogwaardige voortstuwingssystemen en stabilisatoren waardoor een soepele en comfortabele vaart gegarandeerd is, zelfs in ruwe zeeën.

Kopen of charteren?

Vibrance biedt plaats aan maximaal 12 gasten in 6 stijlvolle hutten, waaronder een indrukwekkende eigenaarsuite. Elke hut is ruim opgezet en voorzien van luxe voorzieningen, zoals ensuite badkamers en geavanceerde entertainmentsystemen. Dit superjacht beschikt ook over een scala aan faciliteiten om het verblijf aan boord zo aangenaam mogelijk te maken.

Gegadigden kunnen contact opnemen Josh Gulbranson van Fraser Yachts. Misschien kunt u bij hem nog wat van de vraagprijs van $ 24,9 miljoen, omgerekend € 22,5 miljoen, afdingen. Daarnaast is het ook mogelijk om het jacht te charteren. Een weekje kost € 199.000, welk seizoen dan ook. “Interessante designaccenten weerspiegelen aandacht voor detail die ervoor zorgen dat het luxe jacht Vibrance de perfecte gastheer is voor een jachtchartervakantie”, aldus de aanbieder.