Laat u betoveren door de magie van deze prachtige, karaktervolle villa, gelegen op een afgesloten lap grond van maar liefst 3,5 hectare in het charmante Zuid-Franse dorp Oppède. Met een verbluffend uitzicht op het schilderachtige glooiende landschap biedt deze weelderige woning een ervaring als geen ander.

Karaktervolle villa in het Zuid-Franse dorp Oppède aangeboden

Het huis is met vakmanschap en precisie afgewerkt met de allerbeste materialen. De begane grond verwelkomt u met een ruime woonkamer en eetkamer, waarvan de grote ramen een betoverend uitzicht op de weelderige tuin bieden. De keuken, compleet met een centraal eiland en achterkeuken, biedt alle ruimte en faciliteiten om culinaire meesterwerken te creëren.

Voor een vleugje ontspanning is er een gezellige zitkamer met een elegante open haard. Ook op deze verdieping bevinden zich twee stijlvolle slaapkamers met eigen douchekamer en apart toilet.

“Een mooie mix van moderniteit en authentieke charme”

Op de bovenverdieping wacht een oase van luxe. Hier vindt u een ruime slaapkamer met een weelderige badkamer, evenals een bureau-ruimte die kan worden omgevormd tot drie aangrenzende slaapkamers, ieder met een eigen en-suite douchekamer.

Buiten is de goed onderhouden tuin een waar paradijs. Geniet van de Zuid-Franse zon bij het verfrissende meter zwembad van 10 bij 10 meter, omgeven door een elegante pool house die elke zomerse dag omtovert tot een onvergetelijke ervaring. Als kers op de taart beschikt deze prachtige villa over een royale garage van circa 60m², die ruimte biedt aan uw meest kostbare bezittingen.

Op Funda blijkt dat het iedere vrijdag van 10:00 tot 14:00 open huis is. Niet iedereen heeft de tijd om naar Frankrijk af reizen, maar ja, dit huis is ook niet voor iedereen weggelegd. De vraagprijs van € 5.795.000 spreekt voor zich. Kijk hier digitaal even op uw dooie gemak rond in het huis.