Zo af en toe verschijnen er van die woningen op Funda die de spreekwoordelijke kroon spannen als het gaat om het luxueuze segment. Dat geldt zonder meer voor deze uit de kluiten gewassen villa in het Brabantse Breda, die naast liefst negen kamers ook nog eens over een zwembad, gym én ondergronds squash- en basketbalveld beschikt.

Villa in Breda beschikt over 410 m² aan woonoppervlak op een perceel van 1.393 m²

De luxe villa is gesitueerd aan de Haagweg numero 416, in de mooie wijk Princenhage te Breda, pal naast de A16 die richting Rotterdam en Antwerpen leidt. Met deze belangrijke verkeersader om de hoek en het gezellige Bredase centrum op fietsafstand heeft deze woning alle nodige faciliteiten – in meerdere opzichten. Dit deel van de Haagweg wordt gekenmerkt door de aanwezigheid van uitsluitend prachtige vrijstaande panden en optimale privacy. Een valide mix van rust en ruimte, en toch midden in de stad.

Villa Breda

Deze karakteristieke en geheel gemoderniseerde villa is gebouwd in 1901 en is in 2009 grondig gerenoveerd. Met behoud van het karakter van de woning is alles aangepakt, van de vliering tot de kelder. Daarnaast biedt de woning zeven slaapkamers en twee badkamers – en dat is lang niet alles.

Villa

Op de begane grond van de woning is de woonkamer, een op de tuin gerichte woon-/eetkeuken, een werkkamer en een aparte TV-kamer te vinden. Op de eerste verdieping is de overloop met de eerste vier slaapkamers en badkamer te vinden. De master bedroom (ca. 7.55 x 4.40 m) is gelegen aan de voorzijde en beschikt over een erker met openslaande deuren naar het terras. In deze kamer is tevens een garderobe/inloopkast gesitueerd. Ook de tweede verdieping beschikt over slaapkamers, een badkamer en een hobbyruimte/zolderkamer.

De tuin en het bijgebouw: Brabantse oogappels

Maar de oogappels van deze imposante villa zijn zonder twijfel in de tuin te vinden. Aldaar is een oase van rust en privacy te vinden en temidden daarvan ligt een heerlijk verwarmd zwembad, en jacuzzi ter overname. Daaromheen zijn diverste terrassen te vinden. Zo is het op elk moment van de dag comfortabel om in de tuin te zitten.

Zwembad Villa

In het tevens in de tuin staande bijgebouw is een gehele gym gesitueerd. Het voorste gedeelte bestaat uit twee verdiepingen. Op de begane grond is een multifunctionele ruimte. In de onderverdieping is een technische ruimte, een badkamer en de toegang tot de sportruimte. Het achterste gedeelte is niet opgedeeld in verdiepingen. Daar is de sportruimte te vinden. Het is een multifunctionele ruimte die momenteel in gebruik is als fitnessruimte en squash- en basketbalveld, maar deze kan uiteraard moeiteloos omgeturnd worden in een extra woonruimte of bijvoorbeeld een praktijk aan huis.

Voor deze uitgestrekte villa in Breda dient u vanzelfsprekend wel een behoorlijke som neer te leggen. Dat is in dit geval een goede € 2.350.000. Bekijk de advertentie hier.

Basketbalveld Breda
Jacuzzi villa