Indien u zich in de zoektocht naar een elegante residentie in het betoverende Tilburgse landschap bevindt en tevens een gepassioneerde liefhebber van culinaire verwennerijen bent, dan opent het weelderige Riel zijn poorten voor uw verfijnde smaak.

Bourgondisch Brabant

In dit pittoreske dorp is een unieke kans ontstaan, verpakt in de belofte van een unieke ervaring – een gastronomische beleving die onlosmakelijk verweven is met de architectuur van uw nieuwe thuis. In de binnenste heiligdommen van de keuken van deze “stoere villa”, heeft zich namelijk een onmiskenbaar teken van levensgenot genesteld, namelijk een volwaardige snackmuur.

Geen tijdrovende en vervuilende autoritjes meer langs de ‘drive-through’, gewoon thuis een diagonaaltje verorberen. Gecreëerd in de RVS design keuken, is een snackmuur met zorg door de huidige bewoners van dit domein geïntegreerd en heeft de volgende bewoner de keuze uit een hamburger, kipcorn of een gehaktstaaf. Helaas zal u ‘m wel zelf moeten vullen. Maar als miljonair kunt u daar nog altijd personeel voor aannemen.

Laten we echter niet op de zaken vooruit lopen en eens kijken wat deze woning nog meer te bieden heeft. Deze majestueuze residentie wordt door het gerenommeerde Funda omschreven als een “dapper buitenverblijf, gebeeldhouwd door tijdloze architectonische inspiratie.” Met duurzaamheid als het credo van de afwerking, versterken vloerverwarming en vloerkoeling het comfort, terwijl vier weelderige slaapvertrekken en twee vorstelijke badkamers het plaatje compleet maken.

Uitzicht over de uitgestrekte landerijen

In de luwte van uw majestueuze toevluchtsoord, kijkt u uit over uitgestrekte landerijen die in de verte vervagen. Hier wordt het wezen van het dorpsleven omarmd, met de wetenschap dat Riel, met zijn bescheiden aantal bewoners van ongeveer 3.000 zielen, staat voor een intieme ambiance. Zonder concessies te doen aan de geneugten van het stadsleven, kunt u binnen een kwartier het hart van Tilburg binnenrijden.

Met 180 vierkante meter woonoppervlak, omringd door een buitengewoon perceel van groen (1.525 vierkante meter) komt dit alles echter met een prijskaartje dat enkel geschikt is voor de ware estheet. Namelijk een som van niet minder dan € 1.365.000. Klinkt het als muziek in de oren? Neem contact op met de makelaar.

snackmuur Brabant snackmuur-