Weesp, een pittoresk stadje doordrenkt met geschiedenis en omarmd door de kronkelende waterwegen van de Vecht, biedt een idyllische setting voor zij die snakken naar een verfijnd stadsleven. Binnenkort zal zich een uitgelezen kans voordoen, want tegen het einde van dit jaar staat de aflevering van een schitterend appartement op de planning.

Hoogste appartement in ’t Landhuis in Weesp

Zodra Elsenburglaan 19, een appartement in het statige gebouw “t Landhuis”, volledig uit de grond is gestampt, zullen bewoners genieten van een meesterwerk van modern wooncomfort. Het wooncomplex zal gaan bestaan uit in totaal vijf appartementen, waarbij de kopers kunnen profiteren van de eigen steiger aan vaarwater en de groene omgeving.

Ziet u het al voor u? Een bootje voor de deur aan de De Vecht, via waar onder meer het IJsselmeer, de Loosdrechtse- en/of Vinkeveense plassen eenvoudig te bereiken zijn. Een “exclusief project op één van de mooiste locaties van Weesp”, aldus de makelaar.

Maar we nemen ook even een kijkje achter de muren. Dit appartement bevindt zich op de bovenste verdieping en heeft een woonoppervlak van ongeveer 112 vierkante meter, plus een terras van 12 m2 en een extra balkon van 6 m2. De huidige eigenaren hebben de woning zelf afgewerkt op de keuken en de vloer na, maar de koper kan naar eigen smaak “de laatste hand eraan leggen”.

Uitzicht over De Vecht

Het appartement heeft twee ruime slaapkamers met dakkapellen, een betegelde badkamer met inloopdouche, vloerverwarming- en vloerkoeling, hoge plafonds, een riante woonkamer met “fantastisch uitzicht over het water” en een open keuken met keukeneiland.

Weesp

De bewoners op deze bevoorrechte locatie hoeven zich niet druk te maken over inbrekers of dergelijke. Het imposante gebouw met lift wordt namelijk beschermd door een toegangshek met intercom en camerabewaking, terwijl de auto op eigen parkeerplaats veilig geparkeerd staat. Ook het elektrisch laden van de auto is mogelijk, aangezien de appartementen op ene duurzame manier gebouwd zijn; het verwachte energielabel is A++++.

Ziet u zichzelf hier wel wonen? Waas dan bereid om € 950.000 te betalen. Ofwel € 8.482 per vierkante meter. Bekijk op Funda het beeldmateriaal van het hooggelegen appartement.