Een schattige eengezinswoning aan de rand van het centrum van het Zeelandse Vlissingen, vlakbij het strand en 85 m² aan woongenot. En dat allemaal voor slechts € 139.500. “Na de benodigde modernisering maak je hier een heerlijk sfeervol woonhuis van op een fijne plek in Vlissingen!”

Pittoreske woning in rustige straat in Vlissingen

Op zoek naar een betaalbare (vakantie)woning en heeft u twee rechter handen? Zoek dan niet verder. In de Kasteelstraat wacht een schattige woning namelijk op een nieuwe bewoner. Terwijl de straat “overwegend rustig” is, zijn de Boulevards en het centrum op loopafstand. Er is een zonnige tuin, op het zuidoosten, die garant staat voor een fijne buitenplek.

De charmante voorgevel geeft toegang tot de entree van het huis. Via de hal komt u uit in de 10 meter diepe woonkamer met aan de voorzijde ruimte voor de zithoek met schouw. Aan de achterzijde vindt u de eethoek, de open keuken, terwijl tuindeuren toegang bieden tot achtertuin met eenvoudige berging.

Beklim de spiltrap in de woonkamer om de slaapverdieping te bereiken. Momenteel is de verdieping vrijwel helemaal open, waardoor er sprake is van een grote slaapkamer, maar door deze etage anders in te delen is het mogelijk om uit te breiden tot twee slaapvertrekken. “Misschien is een derde kleine slaapkamer zelfs denkbaar”, aldus de makelaar. De ruim opgezette badkamer is aan de achterzijde gesitueerd.

Prijsverlagingen

Op de foto’s op Funda zien we dat de tuin overgroeid is, de gevel een flinke opknapbeurt nodig heeft en ook het interieur heeft behoefte aan een transformatie. Tot slot is het mogelijk om voor de deur te parkeren. U moet daarvoor wel een vergunning betalen van slechts € 60 per jaar.

Afgelopen jaar werd voor het eerst een advertentie op vastgoedplatform Funda geplaatst van het opknappand. Aanvankelijk werd er  € 175.000 voor gevraagd, maar daar ging een paar maanden later € 25.000 vanaf. Hoewel de woning daarna vrij vlug onder bod kwam, werd er geen deal gesloten. Sinds begin deze maand is het mogelijk om de sleutels te bemachtigen voor slechts € 139.500.