In het schilderachtige Maasmechelen staat een waar architectonisch meesterwerk (Manoir des Lions) er leeg bij. Gelegen op slechts 10 minuten rijden met de grens met Nederland, heeft het landgoed maar liefst 1.184 m² aan woonoppervlak en een opvallend interieur in bohémien-stijl.

Landhuis in Maasmechelen

Met prachtig aangelegde tuinen, perfecte symmetrie en een verfijnd kleurenpalet, straalt het geheel een gevoel van tijdloze schoonheid uit. Een tikkeltje fout misschien, maar wel degelijk chique. Sinds 2009 is het pand onderworpen aan diverse renovatiewerken en het heeft een buiten- en binnenzwembad. Ook zijn er twee keukens en maar liefst zeven open haarden.

Het gelijkvloerse tuinniveau beschikt over een ontspanningsruimte met sauna, zit- en eethoek, wijngang en een salon met bar en biljarttafel. De grote raampartijen kijken uit op het verwarmd binnenzwembad. Verder is er een inpandige garage voor drie voertuigen met een aparte afgesloten berging.

Maasmechelen

Op de eerste verdieping zijn er twee slaapkamers, waarvan één met privédressing, een aparte badkamer en een dakterras van 165m², terwijl u op de tweede verdieping stuit op de riante masterbedroom van 160m², compleet met badkamer en-suite.

Perceel van 5.246 m²

De buitenruimtes zijn net zo buitengewoon als het interieur, met uitgestrekte terrassen en een verleidelijk zwembad dat uitnodigt tot ontspanning en verfrissing op warme dagen. Elk aspect van de buitenomgeving is ontworpen om te harmoniëren met de omringende natuurlijke pracht. “In de aangelegde tuin zijn er diverse terrassen, een tuinhuis, een zwemvijver met fonteinen en een verwarmd buitenzwembad (11×6) met poolhouse”, aldus de makelaar.

Maasmechelen

De ligging van deze residentie is een godsgeschenk op zich. Met de rust van de omgeving en de nabijheid van voorzieningen en recreatiemogelijkheden, is het de perfecte balans tussen afzondering en verbondenheid.

Aanvankelijk werd er een € 2.950.000 voor gevraag, maar aangezien de advertentie al langer dan een half jaar live staat, is is daar € 450.000 vanaf gesnoept. Dat betekent dat de sleutels nu over te nemen zijn voor slechts € 2.111 per vierkante meter. Aanschouw hier het beeldmateriaal.