VIP Black-app, ook wel bekend als ‘The Millionaire’s App’, is wereldwijd de allerduurste app om te downloaden. Deze ongeëvenaarde mobiele applicatie is een poort naar een wereld van weelde en privilege, speciaal ontworpen voor de meest veeleisende individuen met een goed gevuld portefeuille.

Toegang tot een exclusieve selectie van high-end producten, diensten en ervaringen

De VIP Black-app tilt luxe naar een nieuw niveau en geeft eliteleden toegang tot een ongeëvenaarde selectie van high-end producten, diensten en ervaringen. Om hier gebruik van te maken wordt u geacht eenmalig $ 999.99 af te tikken om de grenzeloze voordelen te ontsluiten die deze exclusieve app te bieden heeft.

Maar dan bent u er nog niet. “U moet ten minste £ 1 miljoen (€ 1,15 miljoen, red) op uw naam hebben staan ​​om in aanmerking te komen om deze app te gebruiken”, aldus de makers van de app. “Als je dat niet doet, kun je de app kopen, maar waarom zou je dat willen? Alle kopers van de app worden doorgelicht en moeten worden goedgekeurd voordat ze worden toegelaten tot de VIP Black-community.”

Als VIP Black-lid profiteert u onder meer van gepersonaliseerde conciërgediensten die voldoen aan uw meest veeleisende wensen. Of het nu gaat om het regelen van een privéjet, het boeken van een verblijf in een luxueus resort of het verkrijgen van een last-minute reservering bij een uitverkocht restaurant, uw persoonlijke conciërge staat altijd klaar om aan uw behoeften te voldoen.

Deelnemen aan Christie’s-veilingen en dineren bij restaurants van tv-kok Gordon Ramsey

Onder de lijst van “partners” bevinden zich de restaurants van de beroemde chef-kok Gordon Ramsey, Christie’s veilingen, de luxe hotelketen Firmdale Hotels en Virgin Limited Edition. Hoewel het de duurste app in de App Store is, heeft het al 20.000 geregistreerde leden die kunnen genieten van de meest exclusieve en geselecteerde abonnementen. Voor de iets minder bedeelden is er ook de Vip Red, waarmee belangstellenden enkele voordelen van het hebben van de betalingsapplicatie.

VIP Black-app-02

Reizen wordt een buitengewone ervaring met de VIP Black-app. Profiteer van exclusieve deals en privileges bij de meest luxueuze hotels, resorts en spabestemmingen over de hele wereld. Met toegang tot exclusieve evenementen en VIP-uitnodigingen zult u de wereld rondreizen in stijl en comfort.

Momenteel vindt u in de App Store tegenwoordig enkel de iVIP Black-app. Deze is iets goedkoper (€ 249,99) en biedt ongeveer dezelfde services aan als de VIP Black-app.