The Ritz-Carlton Yacht Collection is een luxe cruisemerk dat aangesloten is bij hotelketen The Ritz-Carlton en opgericht om reizigers een hoogwaardige cruise-ervaring te bieden op kleine luxe jachten in boetiekstijl. Evrima is onderdeel van deze serie en zit boordevol luxe hotelvoorzieningen, waaronder een spa (met “revitaliserende behandelingen”), vijf restaurants en zes (buiten)lounges.

Evrima uit The Ritz-Carlton Yacht Collection

De Ritz-Carlton Yacht Collection exploiteert een vloot van kleine, ultra-luxe cruiseschepen zijn ontworpen om een ​​beperkt aantal passagiers te huisvesten. De cruiseroutes aangeboden door The Ritz-Carlton Yacht Collection omvatten doorgaans een reeks bestemmingen in populaire cruiseregio’s zoals de Middellandse Zee, het Caribisch gebied en Noord-Europa. Ze concentreren zich vaak op het bezoeken van kleinere, minder drukke aanloophavens.

Gasten van The Ritz-Carlton Yacht Collection kunnen een hoog serviceniveau en luxe voorzieningen verwachten, vergelijkbaar met wat men zou kunnen ervaren bij Ritz-Carlton hotels. Dit omvat gastronomische maaltijden, spabehandelingen en persoonlijke service van toegewijd personeel.

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht dat is gedeeld door @tomclaeren

Ook op de Evrima, Grieks voor ‘ontdekking’, zijn deze aspecten gegarandeerd aanwezig. Het 200 meter lange schip heeft voldoende capaciteit om 298 gasten te verwelkomen en werd in 2021 afgeleverd.

“Sluit u aan bij slechts 298 gasten aan boord van de Evrima en geniet van het uitzicht vanaf het privéterras van uw suite terwijl u voor anker gaat bij een schilderachtige kustlijn”, schets de hotelketen op haar site. “Vanuit de achterste jachthaven kunt u per kajak of paddleboard verkennen voordat u aan land gaat. Vijf restaurants en zes lounges bieden een scala aan culinaire hoogstandjes, terwijl de legendarische service en luxe voorzieningen de ervaring aan boord compleet maken.”

The Ritz-Carlton Yacht Collection Evrima-02

Keuzestress? Laat de Yacht Vacation Consultants van de hotelketen van A tot Z een naadloze reiservaring voor u creëren. Zij faciliteren niet alleen privévlucht-arrangementen, maar staan u ook bij met het regelen van een hotelprogramma of andere diensten.

Aan boord zal u zich geen seconden vervelen. Uitgekeken op het zwembad? Neem plaats in de Observation Lounge en geniet van cocktails en live-entertainment. In de boutique kunt u vervolgens merkkleding op de kop tikken van toonaangevende labels. Sluit uw dag af met een premium cognac en een selectie premium handgerolde sigaren in de intieme lounge, gemaand The Humidor.