Een oase van ruimte en ruist

Wederom een pareltje op Funda: gelegen aan een serene straat met een schilderachtig uitzicht op het water, onthult deze unieke woning een buitengewone combinatie van comfort en veelzijdigheid. Met een overvloed aan leefruimte en de toevoeging van een eigen gymzaal, biedt dit pand een lifestyle die voor velen een droom is. Maarja, dan moet u wel in Middelburg gaan wonen.

Een ruime residentie

Dit moderne pand, inclusief de opvallende gymzaal, beslaat een royaal woonoppervlak van ongeveer 370 vierkante meter. De woning is voorzien van vier slaapkamers, een kantoor, twee badkamers en een uitgestrekte woonkamer met een extra entresol. Door de open indeling en de grote hoeveelheid ramen voelt het huis licht en fris aan.

Een van de opmerkelijke hoogtepunten van deze woning is dat u er een eigen gymzaal bijkrijgt, en wie kan dat nou zeggen? In te zetten als fitness ruimte, maar even goed om te bouwen naar hobbykamer of werkruimte, u kunt er alle kanten mee op. Wellicht splits u de ruimte wel op in afzonderlijke kamers en zet u de ruimte in als Airbnb, dan verdient deze woongelegenheid zich zo terug.

 

Een karaktervol huis

Dit prachtige huis werd gebouwd in 2017 en is onderdeel van een voormalig schoolgebouw, samen met meerdere andere woningen. De gemeenschappelijke tuin vormt het centrale punt van deze unieke gemeenschap. Daarnaast beschikt de woning over een ruime privétuin die zorgt voor volledige privacy, dit alles gecombineerd met voldoende parkeergelegenheid op eigen terrein. Ruimte zat!

Gelegen aan het vredige Torenvliedtwegje, een straat zonder doorgaand verkeer, bevindt u zich op loopafstand van Park Toorenvliedt. Hier kunt u genieten van rustgevende wandelingen, ontspannen op een bankje of plezier beleven op de uitgestrekte speelweide. Het centrum van Middelburg, met zijn winkels en gezellige terrassen, is op loopafstand of bereikbaar per fiets. Kiest u Zeeland, kiest u voor rust en reinheid.

De indeling van het pand

De begane grond omvat een ruime entree, een luxueuze open keuken met moderne inbouwapparatuur, een riante woonkamer, een hal met bergkast, een gastentoilet en een badkamer met inloopdouche en wastafel. Ook is er een werkkamer die eventueel als slaapkamer kan dienen, met deuren die toegang bieden tot de zonnige tuin. De royale bijkeuken biedt voldoende bergruimte en herbergt tevens de wasmachineaansluiting en de installatie van de hybride warmtepomp uit 2017.

Een trap leidt naar de eerste verdieping, met onder andere de master bedroom, een extra slaapkamer en een prachtige entresol die op allerhande manieren gebruikt kan worden.

De gymzaal, met een oppervlakte van ongeveer 75 vierkante meter, bevindt zich via de hal van de woning. Momenteel wordt deze ruimte gebruikt als fitnessruimte, maar de mogelijkheden zijn eindeloos, van oefenruimte tot hobbyruimte, werkruimte of het creëren van afzonderlijke kamers. Achterin de gymzaal bevindt zich een slaapkamer, momenteel ingericht als thuisbioscoop, maar doe hiermee wat u wilt.

huis met gymzaal

Tuin en Extra’s

Aan de voorzijde van het huis wacht een royaal zonneterras met een vredig uitzicht op het water. De eigen tuin aan de zijgevel biedt ultieme privacy, en aan de achterzijde bevindt zich een extra gemeenschappelijke tuin.

  • Parkeergelegenheid is ruimschoots voorhanden, zowel op eigen terrein als op het gemeenschappelijke parkeerterrein.
  • Dit huis is grotendeels geïsoleerd en uitgerust met maar liefst 27 zonnepanelen, een hybride warmtepomp en 3 airco-installaties.
  • Met zijn overvloed aan leefruimte en flexibele gebruiksmogelijkheden, is dit huis een waar juweel voor elke levensstijl.

Comfort, ruimte, maar vooral een hoop mogelijkheden

Dit prachtige huis in Middelburg biedt een ongeëvenaarde combinatie van comfort, ruimte en veelzijdigheid. Met een royale woonoppervlakte, eigen gymzaal en talloze gebruiksopties, is het een droom die werkelijkheid kan worden, afhankelijk van uwdroom. Gelegen aan een rustige straat met een betoverend uitzicht, biedt dit huis het beste van Zeeland.

Bekijk hieronder de foto’s of doe een bod op Toorenvliedtwegje 1 op Funda.

woning middelburg