Joel Beukers, geboren op 15 september 1988, is een Nederlandse ondernemer en influencer. Hij geniet voornamelijk bekendheid vanwege zijn YouTube-kanaal, waar hij  video’s deelt over zijn bedrijf Clean Nutrition, de wereld van fitness en de gekke capriolen die hij met zijn vrienden uithaalt. Deze sportieve ondernemer heeft aanzienlijk succes behaald met Clean Nutrition, een onderneming die een breed scala aan sportartikelen en voedingssupplementen aanbiedt. Daarnaast heeft hij ook een eigen vodka merk, want ondanks de sportieve lifestyle van de 35-jarige mediapersoonlijkheid is hij ook niet vies van een lekker drankje. ”Je moet gewoon niet janken als je een kater hebt. Je moet je vrienden bellen en naar de gym.”’ vertelt de voormalig rugbyer en rechtenstudent aan het Parool.

Daar kunnen wij van Pure Luxe ons wel in vinden. Proost Joel, nog vele jaren.

Passie voor auto’s

Een ander opmerkelijk aspect van Joel Beukers is zijn indrukwekkende autocollectie. De overgrote meerderheid van de auto’s in zijn verzameling is uitgevoerd in een opvallende chroomgouden kleur (want ja, Joel gaat immers voor goud), variërend van de zeldzame Mercedes G63 6×6 tot de elegante Rolls-Royce Phantom. Voor zijn 35ste verjaardag heeft Joel onlangs een prachtige klassieke Ferrari aan zijn al indrukwekkende collectie toegevoegd, geen gek cadeau.

De Ferrari 512 TR, ook bekend als de Ferrari Testarossa, is uitgerust met een krachtige 4,9-liter V12-motor die een overdonderende 428 pk levert. Hierdoor kan de auto met groot gemak accelereren en bereikt hij een topsnelheid van meer dan 300 km/u. Wat de auto ook uniek maakt, zijn de 12 verschillende schakelstanden.

Het uiterlijk van de 512 TR is een meesterwerk van Italiaans autodesign. De brede, platte carrosserie en de kenmerkende ventilatieopeningen die zo karakteristiek zijn voor de Testarossa, maken de auto onmiskenbaar. Binnen in biedt de luxueuze cabine hoogwaardige materialen en een verfijnde uitstraling, waardoor zowel de bestuurder als de passagier in comfort en elegantie kunnen reizen. Deze prachtige klassieker wordt geleverd met een prijskaartje van € 230.000, hoewel de prijs kan variëren, vooral vanwege de zeldzaamheid van de mooie zwarte kleur. Opzich een koopje als u kijkt naar het vermogen van Joel Beukers  maar we zijn wel heel benieuwd of de fitfluencer uit Utrecht deze bak ook goud gaat spuiten.

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door JOEL BEUKERS🏆 (@joelbeukers)