Een imposante villa aan het water met gastenverblijf, overdekte insteekhaven, vier slaapkamers en twee badkamers in het in Zuid-Holland gelegen Oegstgeest. Geen voldoende kapitaal om de vraagprijs van € 4 miljoen op te hoesten? Het is ook mogelijk om het pand te huren voor € 9.000 per maand.

Watervilla in Oegstgeest

Niet alleen is het interieur van de villa met 491 m² woonoppervlak ruim te noemen, vooral het perceel is riant: 4.174 m². Het huis wordt met de weg gescheiden door middel van een elektrisch bedienbaar sierhek, terwijl het perceel parkeerplaats biedt aan meerdere auto’s.

Open de dubbele voordeur om entree te nemen. U komt vervolgens uit in de gang die via openslaande deuren in verbinding staat met de  “royale en lichte living met erker, gashaard en openslaande deuren naar het terras en de tuin”. Niet alleen is van hieruit een fraai uitzicht over het water, maar de keuken met natuurstenen blad en dubbele spoelbak is binnen handbereik. De marmeren vloer van de begane grond is voorzien van vloerverwarming.

Het oogappeltje van de master bedroom (34 m²) is de gashaard, maar ook de openslaande deuren naar het balkon en de ensuite badkamer zijn aangename bijkomstigheden. Ook heeft deze kamer een eigen wellnessruimte, waaronder een sauna en hottub. Op de tweede verdieping zijn twee andere kamers, waaronder een ruime slaapkamer met dakkapel.

Vraag- en huurprijs

Last but not least, het gastenverblijf. Dit bijgebouw is in feite een huis op zich, met een volwaardige woonkamer met keuken met inbouwapparatuur, een badkamer en openslaande deuren naar de patio. De naastgelegen en overdekte insteekhaven is uitgerust met een bootlift, terwijl de tuin is aangelegd door landschapsarchitect Waasbergen.

Aanvankelijk werd er € 4.500.000 gevraagd voor het totale plaatje, maar in oktober daalde de vraagprijs naar € 3.995.000. Tot op heden heeft er geen transactie plaatsgevonden, waardoor het nu ook mogelijk is om het te huren. Weliswaar voor liefst € 9.000 per maand.

Villa Oegstgeest