Zwitserland is populair vanwege haar spectaculaire landschappen en pittoreske valleien, kaas en de horloge-industrie. Bovendien is het Alpenland een welvarend, geïndustrialiseerd land met een van de meest stabiele economieën ter wereld. Wonen in dit land kan met recht worden omschreven als een privilege, helemaal in een thuisbasis als ‘Villa Versailles’

‘Villa Versailles’

Natuurlijk denkt u meteen aan het Paleis van Versailles in Frankrijk. Logisch, want los van de gelijkenis qua naam hebben de structuren ook meerdere dingen met elkaar in gemeen, zoals de statige pilaren, gigantische kamers en de illustere locatie.

“Deze unieke woning, gelegen in het meest exclusieve gebied van Lugano, biedt alles wat men zich maar kan wensen”, schrijft Debora Fontana, makelaar bij Sotheby’s International Realty, over de bergwoning met 1.517 m2 aan woonoppervlak. Hoogtepunten van het interieur zijn de bioscoop, relaxruimte met sauna, de wijnkelder, de woonkamer met biljart en de master bedroom met met en-suite badkamer.

Zwitserland

Gelegen op een perceel van maar liefst 2.000 vierkante meter beschikt de majestueuze villa in Zwitserland over zes slaapkamers, 11 badkamers, een overdekt zwembad, een chique tuin, een betoverende entree en misschien wel het mooiste van alles; een adembenemend uitzicht op het naastgelegen meer, de bergtoppen en de lichten van het pittoreske dorpje Ruvigliana.

Ruvigliana

Ruvigliana, ongeveer 80 kilometer ten noorden van Milaan, heeft een rijke geschiedenis die teruggaat tot de middeleeuwen. Het wordt gekenmerkt door smalle straatjes, oude huizen en prachtige kerken. De kerk van San Martino, gebouwd in de 16e eeuw, is een opvallend architectonisch meesterwerk en een belangrijk historisch monument in het dorp.

De culinaire scene in Ruvigliana is een verrukking voor fijnproevers. Er zijn tal van gezellige restaurants en cafés waar u kunt genieten van de lokale Zwitserse keuken, evenals Italiaanse invloeden uit de nabijgelegen grensregio.

De advertentie van ‘Villa Versailles’  staat al een aantal maanden live en de prijs is op aanvraag.

Zwitserland