Paige VanZant is een voormalige mixed martial artist (MMA) die bekend staat om haar indrukwekkende vechtkunstvaardigheden en charismatische persoonlijkheid. Echter heeft ze dat hoofdstuk afgesloten, en verdient ze haar centjes nu met exclusieve foto’s op hét volwassen-platform van weleer.

MMA-carrière van Paige VanZant

Geboren op 26 maart 1994 in de Amerikaanse staat Oregon, heeft VanZant een opmerkelijke carrière in de wereld van vechtsporten opgebouwd. Haar MMA-carrière begon in in 2012, waar ze al snel een naam voor zichzelf maakte. Vervolgens maakte ze de overstap naar de Ultimate Fighting Championship (UFC). Haar debuut in de UFC vond plaats op 4 november 2014 tijdens UFC Fight Night 57.

In 2020 besloot ze haar handschoenen gedeeltelijk aan de wilgen te hangen en tekende ze een contract voor vier wedstrijden om exclusief te vechten in het Bare Knuckle Fighting Championship, naar verluidt een waarde van meer dan $ 1 miljoen. Ook was de Amerikaanse van 2021 tot 2022 verschillende keren te zien in All Elite Wrestling (AEW).

Lucratievere bezigheid

Paige VanZant is een entertainer in hart en nieren. In 2016 nam ze bijvoorbeeld deel aan reality-televisieprogramma Dancing with the Stars. Ze behaalde de tweede plaats en vergrootte daarmee haar bekendheid buiten de MMA-wereld. Entertainment blijkt nog altijd binnen haar interesseveld te liggen, want afgelopen jaar besloot ze pikante foto’s achter een betaalmuur te zetten.

De trouwe schare fans die ze door de jaar heen wist op te bouwen heeft ze goed van weten te profiteren. De foto’s die ze verkoopt op het pikante platform van de Oekraïens-Amerikaanse Leonid Radvinsky vliegen als warme broodjes over de toonbank. Sterker nog: de inkomsten hieruit hebben binnen 24 uur als haar salarisstrookjes uit de UFC overstegen, vertelt de voormalige UFC-ster in de podcast Only Stans.

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door Only Stans (@onlystansshow)

“Ik heb het geluk gehad dat mijn carrière, zelfs buiten de UFC en buiten de gevechten, behoorlijk succesvol is geweest. Ik heb behoorlijk hard gewerkt in andere sectoren en heb geprobeerd de overstap te maken naar een meer mainstream persoonlijkheid. Maar ja, het volwassen platform is zeker mijn grootste bron van inkomsten geweest.”