Pringles heeft in samenwerking met The Caviar Company een exclusieve collectie chips met hoogwaardige kaviaar uitgebracht. De combinatie ging viral op TikTok; meer dan 10 biljoen views. Pringles zag kansen en sprong in op de hype door een nieuwe collectie uit te brengen.

@pringles

Introducing the ‘Crisps and Caviar Collection’ from Pringles and @TheCaviarCo. Get yours at PringlesAndCaviar.shop #pringlesandcaviar #pringles 📷:@josephcweaver

♬ original sound – Pringles

Deze unieke samenwerking heeft tot doel een uitzonderlijke smaakervaring te bieden door de geliefde knapperige Pringles te combineren met de verfijnde ziltige kaviaar. Klanten hebben de keuze uit verschillende kits met diverse smaakvarianten en soorten kaviaar.

De collectie bestaat uit drie opties:

  1.  De $ 49 Kit bevat een selectie van klassieke Pringles smaakvarianten, zoals Original en Sour Cream & Onion, gecombineerd met een kleine hoeveelheid kaviaar.
  2. Voor de $ 110 Kit krijgen klanten een uitgebreidere selectie van Pringles smaakvarianten, waaronder BBQ en Cheddar Cheese, samen met een grotere portie kaviaar.
  3. De duurste optie, de $ 140 Kit, biedt niet alleen een brede keuze aan Pringles smaakvarianten, maar ook verschillende soorten premium kaviaar voor de ultieme smaakbeleving.

Deze opvallende samenwerking tussen Pringles en The Caviar Company heeft veel aandacht gekregen op TikTok. Talloze gebruikers hebben video’s geüpload waarin ze de exclusieve chips en kaviaar combinaties proeven en hun ervaring delen. Met maar liefst 10 biljoen keer views is deze trend ongetwijfeld een sensatie geworden onder fijnproevers over de hele wereld.

Het is een unieke kans om te genieten van twee hoogwaardige producten in één culinaire ervaring, of het nu als geschenk dient of als een traktatie voor jezelf. De Pringles x Caviar Collaboratie tilt gastronomische verfijning naar een nieuw niveau.

Deze TikTok trend heeft bewezen dat de twee een onverwachte, maar verrassend heerlijke combinatie kunnen zijn. Als je van plan bent om deze limited edition collectie te proberen, helaas: vooralsnog is het pakket niet makkelijk te verkrijgen in Nederland. Maargoed, niks weerhoudt je ervan om zelf een bus Pringles en wat kaviaar aan te schaffen natuurlijk.

Zie hier hoe ons Floris de duurste kaviaar op Aarde proeft.