Wie het voor elkaar krijgt om een succesvolle online carrière op te bouwen als influencer, hoeft zich geen zorgen meer te maken om geld. Veel influencers bezitten prachtige huizen, leuke gadgets, maar ze hebben dus ook interesse in een stevige vierwieler. Echter komt bij het rijden in een supercar best wel wat kijken. Dat hield influencer Alex Slobozhenko echter niet tegen van het nemen van een proefrit in de peperdure auto.

Influencer crasht Ferrari ter waarde van een half miljoen

Tuurlijk, het bezitten van een prachtige Ferrari SF90 Stradale is voor velen een droom. Maar voordat men zo’n aanschaf doet, is het wel belangrijk om ermee overweg te kunnen. Helaas leerde Slobozhenko dat door schade en schande. De Oekraïnse TikTokker besloot om in Dubai een proefrit te maken met de stoere vierwieler. Maar dat liep finaal uit de hand.

Onderweg deed Slobozhenko een beetje lacherig en stoer achter het stuur, om te laten zien dat hij het voertuig wel dergelijk ‘onder controle’ had. Echter was dat het moment dat de influencer zijn macht over de vierwieler verloor en vol tegen een muur crashte. Alle inzittenden waren ongedeerd, maar over de Ferrari was niet hetzelfde te zeggen. Vooral de voorbumper was volledig ingedeukt en overal waren krassen te zien. Zonde van deze fantastische Stradale, met een verkoopprijs van maar liefst $ 500.000.

De reactie van Slobozhenko bleef vrij nuchter, gezien hij het volledige voorval heeft gefilmd en op social media heeft geplaatst. Alles voor de views, zullen we maar zeggen. Maar laat dit uiteraard een les zijn voor iedereen die een mooie supercar wilt kopen: als u er bij de proefrit al niet mee overweg kan, is het beter om de mooie auto te laten staan. En misschien kan Slobozhenko beter een botsauto kopen…

Voor de clip van Slobozhenko kunt u de video hieronder bekijken: