Dubai’s Billionaires’ Row is een befaamde straat op het adembenemende, kunstmatige eiland Palm Jumeirah. Deze exclusieve enclave heeft zijn naam te danken aan de aanwezigheid van enkele van ’s werelds rijkste individuen en beroemdheden die eigendommen hebben gehad of nog steeds bezitten langs de ongerepte waterkant. Sotheby’s heeft een advertentie geplaatst van een magnifieke villa aan een strand met een vraagprijs van $ 65 miljoen.

Strandvilla op de illustere Billionaires’ Row van Dubai

Het kroonjuweel van deze illustere locatie is Palm Jumeirah zelf, bekend om zijn luxueuze levensstijl en iconisch palmboomvormig ontwerp. Langs dit prachtige stuk vindt u extravagante herenhuizen en villa’s, elk een bewijs van architectonische grandeur. Privéstranden, overloopzwembaden en weelderige voorzieningen zijn standaard bij de woningen hier.

Dubai Billionaires' Row

Volgens Bloomberg is Dubai het eerste kwartaal van 2023 de drukste markt ter wereld voor huizen met vraagprijs van boven de $ 10 miljoen. Ondanks de vraagprijs van ruim $ 65 miljoen is de kans dus groot dat de weelderige villa op de Billionaires’ Row binnen no time verkocht is. Iets met vraag en aanbod.

Billionaires' Row

Het uit de kluiten gewassen huis is volledig op maat gebouwd om zelfs die “zelfs de meest veeleisende vastgoedkopers zal aanspreken”. De buitenkant is vakkundig ontworpen met een verzonken zithoek en open haard, een barbecue en zomerkeuken, een loungeruimte, een eethoek voor 10 personen en een overloopzwembad met een uitschuifbare flatscreen televisie, wat lijkt op een model van C-SEED.

Palm Jumeirah

Gelegen in een omheinde gemeenschap aan de waterkant van Palm Jumeirah, genieten bewoners van eindeloze privileges, adembenemende uitzichten en tijdloos design. Op de begane grond heeft de villa een formele woonkamer van dubbele hoogte met een vleugel die uitkomt in een formele eethoek. Aangrenzend aan de woonruimte bevindt zich een privékantoor met gecontroleerde toegang. De eerste verdieping herbergt drie slaapkamers met en-suite badkamers, een volledig uitgeruste fitnessruimte en een privéspa met een eigen massageruimte, regendouche, jacuzzi en sauna.

Billionaires' Row bioscoop

Op de tweede verdieping bevindt zich een entertainmentruimte buiten met een bar en een grote hoofdslaapkamer met grote inloopkasten, waaronder een aparte schoenenkast.

Souterrain met bioscoopzaal en dierntuin met schilpadden

Het souterrain wordt omschreven als een “verborgen schatkamer van unieke voorzieningen”, met een eigen bioscoopzaal, een pooltafel en een privé-menagerie met schildpadden en eenden. Voor autoliefhebbers is er een ondergrondse parkeergarage met eigen lift naar de begane grond.

Het pand beslaat maar liefst 2601 vierkante meter aan woonoppervlak en belangstellenden kunnen zich melden bij Luxhabitat Sotheby’s International Realty.