Maak kennis met Tatiana. Een buitengewoon bootje, de majestueuze 80-meter lange megajacht, een nautisch meesterwerk, de drijvende belichaming van pracht en praal. Goed, genoeg veren in de uitlaat van Tatiana. Laten we de € 100 miljoen kostende sloep maar eens grondig gaan inspecteren.

Het exterieur van superjacht Tatiana is het hoogtepunt van weloverwogen design, voortgekomen uit de getalenteerde handen van Unique Yacht Design. Haar gestroomlijnde en eigentijdse lijnen zijn een streling voor het oog. De verfijnde kleurencombinatie tilt het geheel net naar een hoger niveau. Maar: er is meer dan het oog kan zien.

Weelde aan de binnenkant

Binnenin heeft maritiem interieurarchitect H2 Yacht Design hun vakmanschap tot uiting gebracht, met verfijnde afwerkingen die de hoogste normen van luxe belichamen. De salon biedt een oase van comfort en stijl, compleet met een majestueuze trap die naar een prachtig Europees eikenhouten dek leidt. Hier vindt u tevens een schitterend buitenzwembad en zitgelegenheden met LED-verlichting en verfijnde details die het verschil maken.

De eethoek maakt een vorstelijke indruk, met een op maat gemaakte tafel voor 12 gasten en een kristallen kroonluchter die de ruimte prachtig accentueert. De keuken op zichzelf is een meesterwerk, ontworpen als een commerciële keuken met roestvrijstalen bekleding en een flink kookeiland waar uw chefs kunnen aanmeren.

Binnenzwembad met bar

Het benedendek van superjacht Tatiana onthult haar verborgen schat. Hier bevindt zich een prachtig binnenzwembad met blauwe agaatstenen, een marmeren bar, en zelfs een stoomruimte en een massagesalon. Toch fijn, kunt u ook zwemmen als het regent.

Wat zit er onder de motorkap?

De machinekamer vormt het kloppende en dieselpompende hart van het jacht, met krachtige MTU 4000-serie motoren die het jacht moeiteloos voortstuwen met 3500 pk. De controlekamer is een symbool van technologische innovatie, met een reeks schermen die alle aspecten van het jacht nauwlettend in de gaten houden.

Varen met een viewtje

Op het brugdek ervaart u een ander niveau van luxe. Een royaal buitendek biedt een adembenemend uitzicht, terwijl de Sky Lounge binnen een oase van verfijnde ontspanning creëert. Daarnaast is er een bioscoopzaal, een kantoor en een kapiteinskamer voor degenen die de leiding hebben.

Het rijk alleen

En dan bereikt Tatiana haar hoogtepunt: het privédek. Hier bevindt zich een loungegedeelte met een intiem dakraam, een eigen bubbelbad en een royale slaapkamer met een schitterend uitzicht op de zee. De badkamer is een marmeren oase van pracht en praal, voorzien van twee wastafels, een inloopdouche en alle faciliteiten die u maar kunt wensen.