In een baanbrekende zet heeft Tesla aangekondigd dat het zijn allereerste supercharging station zal bouwen in het bruisende hart van West Hollywood. Dit revolutionaire station zal niet alleen dienen als laadpunt voor elektrische voertuigen, maar ook als een plek waar je kunt genieten van een ongeëvenaarde entertainmentervaring.

Een Tesla diner langs het iconische Route 66

Gelegen aan de beroemde Santa Monica Boulevard, die deel uitmaakt van de legendarische Route 66, is dit supercharging station een ware parel met maar liefst 32 oplaadpunten die dag en nacht beschikbaar zullen zijn. Maar dat is nog niet alles! Het station herbergt ook een buitengewoon restaurant waar u kunt genieten van heerlijke gerechten, een dakterras waar u kunt ontspannen en zelfs een drive-in bioscoop met een indrukwekkend groot scherm. En alsof dat nog niet genoeg is, wordt het hele terrein omringd door prachtige bamboebomen en groene ruimtes die zorgen voor een verfrissende ambiance. Wij hebben nu al zin om bij de Tesla diner te gaan laden.

Al sinds 2018 werkt Elon aan dit plan

Al sinds 2018 liet Elon Musk doorschemeren dat hij plannen had voor deze bijzondere laadlocatie. Hij sprak over het creëren van een drive-in bioscoop, rolschaatsbaan en rockrestaurant nabij Interstate 405. Uiteindelijk werden deze plannen verplaatst naar Santa Monica Blvd. in West Hollywood, waar ze nu het potentieel hebben om dé hotspot te worden voor Tesla-rijders.

Tesla streeft er altijd naar om onvergetelijke laadervaringen te bieden die bijdragen aan de adoptie van elektrische voertuigen. Het bedrijf begrijpt dat de laadervaring essentieel is voor het succesvol implementeren van EV’s op grote schaal. Ze willen zorgen voor een geweldige laadervaring, zowel thuis als onderweg, om het rijden in een elektrisch voertuig nog aantrekkelijker te maken voor consumenten. En met deze Tesla diner zetten ze een stap in de juiste richting.

Alles onder één dak.

Met dit nieuwe supercharging station op Santa Monica Blvd. in West Hollywood zet Tesla een enorme stap voorwaarts in het verbeteren van de laadinfrastructuur en het bevorderen van duurzame mobiliteit. Deze locatie biedt niet alleen de broodnodige oplaadmogelijkheden, maar creëert ook een unieke sfeer waar bestuurders (als alles volgens het plan van Musk loopt) kunnen genieten van smakelijke gerechten, films op groot scherm en de charme van de historische Route 66.