Aubrey Drake Graham, beter bekend als Drake, is een van ’s werelds succesvolste rappers en een veelzijdige ondernemer. Geboren 24 oktober 1986 in Toronto, Canada, begon hij zijn carrière op jonge leeftijd als acteur in de televisieserie “Degressie: The Next Generation”. Maar het was zijn muzikale talent dat hem wereldwijde roem bracht.

Met hits zoals “Best I Ever Had,” “Hotline Bling,” “God’s Plan,” en “In My Feelings,” heeft Drake talloze prijzen gewonnen, waaronder vier Grammy Awards en 29 Billboard Music Awards. Daarnaast kunnen we voor het eind van 2023 nog een nieuw album van de Canadees verwachten. Maar wat is het vermogen van Drake?

 

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door champagnepapi (@champagnepapi)

Het vermogen en de bezittingen van Drake

Een van de meest opvallende aspecten van zijn levensstijl is zijn weelderige landgoed in Toronto dat naar schatting $ 100 miljoen waard is. Dit megahuis is gebouwd in een klassieke eenvoudige stijl en beschikt over veel luxe zoals massief marmeren badkamers, een op maat gemaakte vleugel en een indoor professionele basketbalveld van een NBA-grootte. Maar dat is niet alles. Drake bezit ook drie aangrenzende woningen in Hidden Hills, Californië, met een totale oppervlakte van 30.000 vierkante meter. Dit bizarre landgoed omvat tennisvelden, basketbalvelden en faciliteiten voor paarden.

Wat betreft reizen, heeft Drake een op maat gemaakte Boeing 767 met de bijnaam “Air Drake,” ter waarde van $ 180 miljoen. Deze vliegmachine biedt alle luxe die u zich kunt voorstellen, met onder andere een eigen suite met een kingsize bed.

Naast zijn vastgoed- en transportinvesteringen is Drake ook bekend om zijn extravagante sieraden en horloges. Hij bezit een uitgebreide collectie gouden kettingen, ringen en horloges met diamanten, waaronder exemplaren van Rolex, Jacob & Co, en Richard Mille die miljoenen dollars waard zijn.

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door champagnepapi (@champagnepapi)

Drake is niet alleen een muzikant; hij is ook een slimme zakenman. Hij heeft zijn eigen platenlabel, October’s Very Own (OVO), waarmee hij artiesten zoals Partynextdoor en Popcaan onder zijn hoede heeft. Daarnaast heeft hij geïnvesteerd in de film- en televisie-industrie, waaronder de kaskraker “Euphoria” op HBO. Maar wat is het vermogen van Drake? Met een indrukwekkend nettovermogen van meer dan $ 150 miljoen, heeft Aubrey bewezen dat hij niet alleen een muzikaal talent is, maar ook een succesvolle ondernemer met een neus voor lucratieve kansen.