Wat we nu weer tegenkwamen op de site van onze Funda vrienden….

In het betoverende doch ietwat monotone Winterswijk, gelegen in de prachtige provincie Gelderland en vlakbij de Duitse grens, schittert een weelderige en adembenemende villa. Te midden van sprookjesachtige landschappen, omgeven door heuvels en doorkruist door beekjes, lijkt het dorpje Winterswijk rechtstreeks uit een ansichtkaart te zijn geplukt. Deze villa is niet zomaar een huis; het is een waar kunstwerk van architectuur en een toevluchtsoord van ongekende rust.

De villa, ontworpen door de gerenommeerde architect Rasquin, biedt luxe, privacy en comfort. Het interieur straalt grandeur uit met een grote woonkamer voorzien van een knusse open haard, een lounge om heerlijk te ontspannen, een open keuken waar culinaire hoogstandjes bereid kunnen worden en een prachtig terras met uitzicht op de adembenemende Gelderse natuur waar men kan genieten van een mooi glas wijn bij ondergaande zon.

Wat heeft de Winterswijke villa te bieden?

De master bedroom is werkelijk een pareltje binnen deze villa; met zijn ruime walk-in kast en majestueuze badkamer voorzien van luxueus bad, douche en toilet straalt deze ruimte pure luxe uit. Daarnaast beschikt de villa over diverse gastenkamers die stuk voor stuk voorzien zijn van eigen doucheruimte en toilet. Op de onderste verdieping bevinden zich een wijnkelder, een bar, een wellnessruimte met sauna en een spa van maar liefst 5 tot 10 meter. Hier is het goed vertoeven voor degenen die op zoek zijn naar ontspanning en verwennerij.

Naast deze luxueuze voorzieningen biedt de villa ook moderne gemakken zoals een warmtepomp, topkoeling, vloerverwarming, domotica, videobewaking, verwarmingssysteem, B&O geluidsinstallatie en een robot voor perfecte airconditioning. Elk detail is zorgvuldig doordacht om het hoogste niveau van comfort te garanderen.

Het landgoed

Buiten de villa ligt een prachtig terras dat ontworpen is door tuinarchitect Ed Joosting Bunk. Dit terras biedt de perfecte ruimte om te genieten van het buitenleven en het adembenemende landschap dat Winterswijk te bieden heeft. Daarnaast beschikt de villa in Winterswijk over een dakterras waar men kan genieten van het panoramische uitzicht over de omgeving.

Als kers op de taart beschikt deze architectonische parel ook nog over een afgelegen tuin met koninklijk terras. Hier kan men in alle rust genieten na een lange dag zwoegen.

Meer zien van dit pareltje? Bekijk dan de foto’s hieronder of lees meer op  Funda.