In de wereld van pure decadentie staat het White House in the Sky van Vijay Mallya hoog boven Bangalore als een lichtend voorbeeld van schofterige rijkdom. Dit betoverende penthouse biedt een onovertroffen luxe manier van wonen en adembenemende vergezichten.

Bij binnenkomst word je verwelkomd door een sfeer van grandeur. De ruime woonkamer is voorzien van hoge ramen die een panoramisch uitzicht op de stad onthullen. Natuurlijk licht stroomt over de marmeren vloeren en de elegant ingerichte ruimte. Aan zonlicht geen gebrek in deze villa in de wolken.

Luxe tot in de kleinste details

Er is geen enkele concessie gedaan om uitzonderlijke kwaliteit in elk aspect te waarborgen. De keuken is voorzien van ultramoderne apparatuur en op maat gemaakte kasten, perfect voor vorstelijke diners. Vanuit het eetgedeelte kunt u genieten van een prachtig uitzicht op het oneindige zwembad dat een schitterende achtergrond vormt voor elke gelegenheid. De master suite biedt een oase van sereniteit en verwennerij, compleet met een kingsize bed, een privébalkon en een weelderige en suite badkamer.

Bovendien beschikt het penthouse over een privébioscoop, een goed uitgeruste fitnessruimte en een bibliotheek voor degenen die willen ontspannen met een goed boek. Een toegewijd team van conciërges staat altijd paraat om aan al uw wensen te voldoen, terwijl moderne beveiligingssystemen uw gemoedsrust waarborgen.

 

De man achter de villa in de wolken

Vijay Mallya, beroemd om zijn weelderige levensstijl en zijn betrokkenheid bij Kingfisher Airlines, heeft helaas ook een beruchte reputatie opgebouwd vanwege zijn juridische problemen, waaronder fraude en witwassen van geld in India. Desondanks blijft hij een invloedrijke figuur in de wereld van exclusief onroerend goed. Mallya’s vastgoedportfolio omvat onder andere Kingfisher Towers, een toonbeeld van luxe wonen en gastronomie, evenals de exclusieve Kingfisher Mansion, beide gelegen in Bangalo. Maar niets gaat boven zijn villa in de wolken.