De Britse Maagdeneilanden zijn een groep eilanden boven de kust van Zuid-Amerika. Ze staan bekend om hun prachtige tropische klimaat en zijn een fantastische locatie om de zomer te vieren. Deze villa (Valley Trunk Estate) is gelegen op Virgin Gorda, het meest oostelijke eiland in de eilandengroep, en heeft een fenomenaal uitzicht op de oceaan, evenals vele andere opmerkelijke eigenschappen.

Valley Trunk Estate: een prachtige villa op de Britse Maagdeneilanden

Het indrukwekkende pand dat zich op Virgin Gorda bevindt, is niet alleen van zichzelf adembenemend mooi. Het bevindt zich namelijk middenin de ongerepte natuur van het eiland, met fantastisch uitzicht op Big Trunk Bay, een wit zandstrand van meer dan 300 meter lang. Het huis bevat 18 hectare grond, die zijn ingericht om voor de ultieme privacy op het terrein te zorgen.

Britse Maagdeilanden

De villa bestaat uit verschillende delen die over het perceel zijn verspreid. In het hoofdgebouw bevinden zich een woonruimte – bestaande uit hoofdlounge en de bar – en een aangrenzende bioscoopzaal. Op de eerste verdieping kunt u de hoofdsuite vinden met eigen badkamer. Ook heeft deze suite een balkon met uitzicht op het strand.

Paden en een overdekte loopbrug verbinden de hoofdsuite met het eetkamergebouw, dat beschikt over een grote eetkamer met airconditioning, die uitkomt op overdekte terrassen waar u buiten kunt dineren. Daarnaast is er een professionele keuken dat discreet aansluit op het aparte servicegebouw. Naast deze twee ruimtes zijn er nog vier gebouwen, waar in totaal nog negen slaapkamers met eigen badkamer te vinden valt. Ook is er een aparte woonkamer en een kitchenette dat voor extra privacy voor de gasten zorgt.

Britse Maagdeilanden

De woning beschikt over een indrukwekkende infinity pool die uitkijkt op het strand. Maar als u graag het strand van dichtbij wilt bekijken, kunt u één van meerdere paden volgen die door het dramatische rotsblokveld lopen.

De woning staat te koop bij Christie’s Real Estate. De vraagprijs komt neer op $ 48.000.000. Heeft u interesse om te wonen in deze prachtige villa op de Britse Maagdeneilanden? Meer informatie en contactgegevens van de makelaar vindt u op de website.

Britse Maagdeneilanden

Britse Maagdeneilanden